Ha a tabletet kiveszem a tokból, jobban fogja a wifit?

Figyelt kérdés
Nem szilion tokom van, hanem olyan "becsukós", ki is birom vele támasztani a tabletet. De azt vettem észre, hogy jobban fogja a wifit, ha tok nélkül használom. Ez véletlen, vagy tényleg így van?

2020. okt. 29. 11:37
 1/3 Morzsi007 ***** válasza:
100%
Lehetséges. A falak is gyengítik a jelet, a tok is, főleg, ha van benne fém vagy mágnes. Én régen egy telefontokkal jártam így. Körbe szép fém keret volt rajta. A térerő gyengébb volt.
2020. okt. 29. 11:47
 2/3 Travis83 ***** válasza:
100%
Természetesen nem lesz jobb a wifi tok nélkül, hacsak nem tömény ólomból van az a tok. A jel erőssége attól függ épp milyen távolságban vagy a routertől. A szomszéd szobában pl akár 50%-ra is gyengülhet a jel. Továbbá attól is függ milyen routerről van szó. Nálam a mostani nagyon tré, és egy szobával arrébb már jóval gyengébb a jel. Az előző routeremnél viszont az utcán is majdnem 100%-os volt.
2020. okt. 29. 11:55
 3/3 Morzsi007 ***** válasza:
100%

Meg attól is, hogy mennyi zavaró eszköz van, akár wifi, Bluetooth kapcsolatok is zavarhatják, merre áll az antenna, merre sugároz jobban.

A 2.4Ghz erősebb jelet sugároz, mint az 5.8Ghz router esetében. Én sem használom otthon.

2020. okt. 29. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!