Hogy működik a parabola antenna?
A parabola antenna,a jelek vételére alkalmas.
A "jelek" tartalmát kódokkal titkosítják.
Ha előfizetsz egy műholdas szolgáltatást nyújtó szolgáltatónál csomagokra,
az előfizetés tartalmában szereplő csatornák kódjait feloldó előfizetői kártyát kapsz,amit be kell helyezned a műholdvevő (parabola) vevőkészülék erre kialakított részébe.
Mennyiség, minőség is eltér a földi és a műholdashoz között.
Megveszed a parabolát, felteszed a megfelelő helyre, fejet beállítod.
Én a music channel csatornához szoktam igazítani a parabolát, mert ha ott jó a jelszint, akkor nagyjából mindenhol jó.
Több száz műhold van elhelyezve a föld körül, egy közös bennük hogy mind az egyenlítő mentén van.
Minőségi antennával a Föld görbülete miatt, 0.8West-től(ez thor műhold az a upc van),a 39East-ig tudod fogni a műholdakat.
A legtöbb csatorna sajnos nem ingyenes, tehát szabadon nem tudod nézni.
Ha egyszer megveszed, akkor az ingyeneseket ingyen nézed. Hogy meddig azt nem tudom mert néha lesz új ingyenes néha nem. A lyngsat.com on a lista
Ki szereli? Józsi , Pista, Béla, de Kata Klára is megteheti, aki nem fél a magasban, bár nem kell magasra tenni.
Ki állítja be ? Ugyanezek , de lehet hogy ebben János jobb , de zsoltot is ismerek aki már állította be
A működését előző posztban leírtam . Ha kell részletesebben a Google a barátod
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!