Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Az Xboxom flashelve van és...

Az Xboxom flashelve van és nem tudom, hogy felmerjek-e menni vele a netre? Bövebben lent.

Figyelt kérdés

Azért félek ettől az egésztől, hogy esetleg bannolhatnak vagy valami ilyesmi... a másik kérdés, hogy külön elő kell fizetnem xbox live-ra hogy tudjak netezni? Valamint már szerztem csomó új játékot és még 1ik sem frissítet hogy tudnám máshogy frissíteni?

Válaszotokat előre is köszi...

2010. aug. 9. 12:50
 1/8 anonim ***** válasza:

tök mindegy hogy most felmész live-ra bannolnak és nem tudsz online játszani!

de félsz hogy bannolnak és nem mész fel soha akkor se tudsz nagyon online játszani mert nem mész fel!

flash=no oline lehetöség!

azért kell fizetni ha live-n akarsz játszani!sima internetezésért nem!

egy éves live elöfizetés 15 ezer Ft!

2010. aug. 9. 13:03
 2/8 anonim ***** válasza:

Semmikép sem menyél fel a nettre, akár mit is csinálsz!

A másik hogy kell fizetni a nett használatért, azaz a live 1hónaptól-12hónapig lehet rá előfizetni, de már ezen úgy sem kell gondolkodnod, mivel flash van rajta, ezért offline használhatod.

2010. aug. 9. 13:04
 3/8 anonim ***** válasza:

Elsőnek üzenem el vagy tévedve öreg!! 1éves használatra 10k kell fizetni csak, jobb helyeken.

XBOX Live gold 12 hónapos (EU és USA) 9900Ft SMS elküdlik,email keresztül!

Nem irom le az üzlet nevét, nem akarok reklámot csinálni..

2010. aug. 9. 13:07
 4/8 anonim ***** válasza:
utolsónak üzenem még jobb helyeken már 7500 Ft! 12 hónapos!
2010. aug. 9. 13:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor miért irtál ilyen horribilis összeget 15k? :D Amúgy nem hinném hogy 7500Ft lenne 12hónap, az biztos átverés lehet! ;)
2010. aug. 9. 13:30
 6/8 anonim ***** válasza:
mert montad hogy csak 10ezer Ft utána néztem hogy tényleg igaz és találtam 12 hónapost 7500 Ftért !
2010. aug. 9. 13:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Jah én is megtaláltam, lejárt hirdetése van már! De ez nem fix ár, lehet csak jó napja volt azért adta ennyiért, mondom üzletbe jobb az mert azért csak biztosabb hely...
2010. aug. 9. 14:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Ezt mindig is tudtam, hogy bannolni fognak, csak azt nem h ahhoz h frissítést szedjek le, vagy netezzek fizetni kell-e külön...
2010. aug. 10. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!