Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan tudok felrakni játékot...

Hogyan tudok felrakni játékot laptopról xbox 360-ra? többi lent

Figyelt kérdés
sziasztok. nemrég töltöttem le ncore-ról a crash ot the titans nevű játékot, ami GOD-os változat. xboxom ki van flashelve, viszont nem értek hozzá és nem tudom felrakni. ismerosom azt mondta hogy a letöltött mappát siman masoljam bele a pendriveba, és máris jatszhatok,DE az xbox nem ismerte fel és nem talaltam meg a jatekok kozott. utana olvastam es valami HDD1 meg 16db 0-s dolgokrol beszelnek,meg internet kabelrol.xD na szoval annyi lenne,hogy valaki ertelmesen eltudna nekem magyarazni lepesrol lepesre hogy mit tegyek?koszonom szepen.
2020. okt. 25. 14:13
 1/5 anonim ***** válasza:
2020. okt. 25. 14:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Flashelve van a géped vagy RGH-zva? Én úgy tudom, hogy az előbbi olyan, hogy tud másolt lemezeket olvasni, utóbbi, ami nekem is volt azon telepítettek egy másik oprendszer, és a letöltött betü/szám kobinált jatékmappát egy egy csupa nullás mappába kellett másolni a gépben. Majd egy ujraindítás után, meg is jelent a játszhatók játékok közt.
2020. okt. 25. 16:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Flashelve van, de ezek ugyanúgy visznek játékokat pendriverol mint az rghsok
2020. okt. 25. 18:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Én mindig felmásoltam, soha nem indítottam pendriveról. Akitől vettem az is így mutatta.
2020. okt. 25. 19:54
 5/5 A kérdező kommentje:
4-es én értem, én is masolnam ha nem ilyen szar városba laknek, nem tudok hozzá lemezt se venni, se nem találok hozza játékokat ncore-on. Miskolcon csinaltattuk mindig a lemezeket, de az a bolt megszunt. Tegnap este rairtam az mkonzol Miskolc-ra, ha minden igaz viszem rgh-ztatni
2020. okt. 26. 10:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!