Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Tvhez kapható vezeték nélküli...

Tvhez kapható vezeték nélküli hangfal szett?

Figyelt kérdés

Esetleg tudtok oldalt belinkelni nekem? Teljesen el vagyok veszve... Telefonhoz, laptophoz már milliót találtam, de tvhez csak 100 ezertől fölfelé.

Köszönöm előre a segítséget!

31/N

2020. okt. 23. 03:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha a tévében van bluetooth, akkor bármelyik jó. Amit telefonhoz találtál, az is. Ezek nem készülék függőek.
2020. okt. 23. 04:41
 2/4 anonim ***** válasza:
89%

Ez mind:

[link]

2020. okt. 23. 05:20
 3/4 anonim ***** válasza:
74%
Ha smart tv, akkor van benne bluetooth, és akkor szinte bármilyen modern hangrendszer jó hozzá, ritka az a hangfalszett, amelyikben nincs bluetooth! Ha a térhangzás a lényeg, akkor mindenképp 5.1 csatornás legyen, ha nem, akkor viszont egy komolyabb bluetooth hangszóró egyszerűbb megoldás! És persze kérdés, hogy mennyi a kereted, úgy jobban lehet viszonyítani az opciókhoz!
2020. okt. 23. 19:12
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ☺️
2020. okt. 24. 07:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!