Mikor kell az elektromos cigiben a vattat/ fem huzalt cserelni?

Figyelt kérdés
2020. okt. 22. 08:14
 1/3 anonim válasza:
85%

Szia.

Érezni fogod, hogy égett íze van

2020. okt. 22. 08:28
 2/3 anonim ***** válasza:
4%
Nem "kell". Le is lehet szokni.
2020. okt. 22. 09:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Én olyan e-cigit használok, amiben Ego CLR kazán van. Amikor rossz az íze, vattát cserélek: csipesszel kihúzom a tekercsből, aztán leégetem a retket a tekercsről. Felpödört zsepivel vagy WC-papírral megtisztítgatom, belerakom az új vattát, és kész.

Néhány vattacsere után, amikor a tekercs már nem áll jól (pl a legszélső menetei csálén állnak vagy nincsenek egy síkban a többivel) kazánt cserélek. Eleinte még volt, hogy felújítottam és magam csináltam bele új tekercset, de meguntam a macerát és vettem egy zacskónyi kazánt ami kitart pár évig.

Én napi 6-8 ml körül szívok 12 watton, ezzel nekem egy vatta 1 hetet bír. Olyan 4-5 vattacsere után szaródik el a tekercs annyira, hogy azt is cseréljem.

2020. okt. 22. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!