Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi baj lehet az erősítővel?...

Mi baj lehet az erősítővel? (a jobb oldal nagyon halk)

Figyelt kérdés

Üdv!

Ma amikor elkezdtem használni az erősítőt figyelmes lettem,hogy az egyik oldal nem szól. Elsőt azt hittem,hogy a hangszóró így megcseréltem és kiderült,hogy a jobb oldal hibás az erősítőben, lényegesen halkabban szól. Fele hangerőn hallani,hogy szól amúgy nem igazán. Valakinek van ötlete, mi lehet a probléma forrása?

2020. okt. 20. 17:44
 1/4 anonim ***** válasza:
A balansz el van tekerve.
2020. okt. 20. 17:51
 2/4 A kérdező kommentje:
nincs rajta olyan, ez egy régebbi aiwa nsx 999 es hifi szett. nem mai már, de eddig tökéletesen működött.
2020. okt. 20. 18:01
 3/4 A kérdező kommentje:
kiporszívóztam és jó lett :D
2020. okt. 20. 18:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor kontakthiba lehetett, esetleg levált forrasztás. Csak idő kérdése, hogy mikor romlik el újra.
2020. okt. 20. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!