Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Xbox360-on HD TV-n vagy pc-n...

Xbox360-on HD TV-n vagy pc-n jobb a grafika?

Figyelt kérdés
2010. aug. 8. 23:39
1 2
 1/15 anonim válasza:
Háát ha jól emlékszek én olvastam olyan játékról,ami pcn szebb.Meg mondjuk azért pcre jobban lehet játékot fejleszteni,mert ugyebár(ha jól tudom)Xboxhoz nem adnak ki új,jobb alkatrészeket.Géphez meg naponta dobják ki az újabb és jobb cuccokat :S
2010. aug. 8. 23:50
 2/15 anonim ***** válasza:

Konzolokon egyes játékok rondák! De az exkluziv játékok konzolra nagyon szépek tudnak lenni, főleg HD TV-n!

PC-n azért lehet grafikát állitani ha birja a vas, ezért azon szebb persze, de konzolon is úgy vannak beállitva hogy high-ultra high közötti! Bár van mikor az élsimitást nem rakják bele, olyankor elég csúnya a grafika!:/

2010. aug. 9. 01:11
 3/15 anonim ***** válasza:
Hát ha van egy bivaly géped akkor a Metro 2033 Dx11 ban maxon akkor szebb mint az Xbox360 on :D
2010. aug. 9. 08:05
 4/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! Mert pl a barátomnál pc-n játszottam a call of duty modern warfare 2-vel és nekem xbox360-on is meg van nekem és ott X-en rosszabb a fegyver texturája meg a házak emberek! Ez kicsi Tv-n volt nem olyan nagy 86cm esen vagy most nem tudom! Ha át vinném HD tv-hez HD csatlakozó-val szerintetek jobb lenne??
2010. aug. 9. 10:51
 5/15 anonim ***** válasza:

100x jobb lenne!!!

elöször én is sima tv-n nyomtam és ott elég csúnya volt!

aztán vettem egy HDTV-t és az összes játék szebb lett!

2010. aug. 9. 11:11
 6/15 A kérdező kommentje:
köszi
2010. aug. 9. 11:25
 7/15 A kérdező kommentje:
ÉS jobban melegszik a box mint sima tv-n?? mert ugye HD-n jobb a minősége!
2010. aug. 9. 14:57
 8/15 anonim ***** válasza:
Hana chip fog majd ott érvényesülni! Az adja a HD képet! Néz utána google!;)
2010. aug. 9. 16:23
 9/15 anonim válasza:
persze hogy XBox-on szebb konzolokon szeb a graf.PC-n úgy szebb a grafika ha van egy LCD monitorod és azon játszol mig Xboxal rendes TV-n játszol,ha XBoxon játszol HDTV-n attól ninsc szebb grafika ;):)
2010. aug. 9. 19:26
 10/15 A kérdező kommentje:
Na most akkor HD-t-v jobb a grafikája vagy nem?
2010. aug. 9. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!