Miért nem szól a zene az egyik fülhallgatóban?

Figyelt kérdés

Páromnak vettem pont 1 éve egy vezeték nélküli fülest (TWS F9). 3 napja még én is hallgattam rajta a zenét. De most nem szól az egyik, bekapcsolni be lehet, mert ugyan úgy reagál, világít és kapcsolódik is bluetooth-on keresztül, leállítani és elindítani is lehet vele a zenét, és mikor be-ki kapcsoljuk akkor egy női hang is mindig beszél, és amin nem szól a zene, de a női hang ugyan úgy szól benne, tehát nem hinném hogy tönkre ment volna maga a hangszóró mert akkor a nőcit se hallanánk. De nem értem a zenét miért nem lehet hallani rajta.

(TRUE WIRELESS EARBUDS HEAR DIFFERENT) ez a füles van nekünk.

2020. okt. 16. 11:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Felbvan töltve rendesen?
2020. okt. 16. 11:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen még én raktam fel töltőre, sőt maga az aksit is vele együtt. Viszont az számít hogy pl a jobbost a balos töltőre rakom vagy az nem számít? Bár mivel párom használja gondolom nem is szokta nézni melyik-melyik, csak úgy ahogy van berakja a tokba, de lehet pont ellenkezőleg. De elméletileg akkor is kell töltenie vagy nem?
2020. okt. 16. 12:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Illetve mikor berakjuk a tokjába tölteni akkor ugye a kijelző is világít a 2 füles felett hogy melyik mennyire van töltve illetve az aksinal is középen de az mindig 100%-ra van feltöltve. Bár érdekes mert mióta megvan párom nem sokszor rakta fel maga az aksit töltőre, nem azért mert nem akarja hanem mert nagyon sokáig 100%ot mutat. És valóban sokszor tudja vele a füleseket tölteni, de aztán 1x egy nap hírtelen lemerül. Úgy gondolom hogy maga az aksinak is fokozatosan kellene lemerülni és a számoknak is lejjebb menni, nem pedig hírtelen nagyot ugrani.
2020. okt. 16. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!