Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Elegem van a war thunderből....

U.A.É. kérdése:

Elegem van a war thunderből. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Nagyon gyakran van hogy legfeljebb 1 et killelek és az elvezeti faktor itt abba is marad. Főleg a tankokat húzom és azon belül is a németeket. Nagyjából 3.3 ban szoktam játszani de annyira unfair és buggos a játek hogy az valami k*@va élet. Hogyan lehetnék jobb? Az ilyen alapokat mint távcső meg terkép mar tudom. De az isten verje meg! Sehogy sem jó! Ha előre megyek instant kilőnek. Ha hátul maradok akkor semmi esélyem ölni. Hogy a fa^#omba kene játszani ezzel a sz@#ral? Ahogy most irok a játékról felidegelem magam pedig csak gondolok rá! Ja és nem kérek a "hagyd abba a játékot" válaszok ból mert nem ez volt a kérdés!

#War Thunder #Egyrakássz#r
2020. okt. 10. 18:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én megértelek.
2020. okt. 10. 19:07
 2/8 Gugu Gabor ***** válasza:
100%
Csigalom nyugavér, ha nem megy nem kell erőltetni vagy próbálj másik nemzetet. Sokszor van olyan hogy egy adott szint az adott nemzettel nehéz de hát ez van...
2020. okt. 10. 19:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlatilag a kerdesed: "Mit tehetnék?". "hagyd abba a játékot" erre eleg korrekt valasznak tunik.
2020. okt. 11. 02:06
 4/8 anonim ***** válasza:
35%
Mit tehetnél? Kezdj el élni az ilyen szarokkal történő időelcseszés helyett.
2020. okt. 11. 14:12
 5/8 A kérdező kommentje:
Oks
2020. okt. 12. 20:11
 6/8 anonim ***** válasza:
84%

Persze, rogton a viz a hibas ha a kacsa nem tud uszni.

Ugy lehetsz jobb hogy megismered a palyat, a takjaid es az ellenseg tankjat, a jatekban nagyon sokat kell tanulni.

És a legfontosabb ne hisztizz mint valami idegbeteg allat!

Ha az utobbi nem megy, akkor nem csak a Wt-t, hanem minden mas jatekot hanyagolj inkabb.

8 eve játszóm a jatekkal, megsem idegel fel sosem.

2020. okt. 13. 08:56
 7/8 anonim válasza:
46%
Szia én is így voltam vele az első körömben mikor kipróbáltam. Akkor Brit ágat fejlesztettem és egy rémálom volt az összes, persze rá is ment a játékélményre. Most Német illetve Szovjet ágat viszek velük meg minden kör egy élmény. 3-5 kill jobb csatákban de van, hogy full szar a kör ez mindenkinél előfordul. Próbáld jobban megismerni a gépet amivel játszol és akkor lesznek trükkjeid. Nagyon sok múlik azon is, hogy milyen a játékos technikája. Meg nem mindegyik tank való mindenhova. Pl Panther-el ne menj városba közelharcolni mert elég gyorsan hatástalanítanak. Keress utána, hogy mik a jó technikák-trükkök, csomó videó is van róla.
2021. márc. 3. 08:34
 8/8 anonim válasza:
Kis szinten a német nagyon unbalancolt meg az orosz is
2024. aug. 2. 16:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!