Ha veszek egy pc csatlakozós LCD tv-t, akkor számítógépnél monitorként is tud funkcionálni?
A tvken általában van VGA csatlakozó, de HDMIvel is össze lehet kötni és akkor még a hang is átmegy:)
Az enyémen úgy van, hogy rákötöm és már fel is ismeri, kilehet választani a csatornát, hogy honnan jöjjön a jel, tehát tudok választani, hogy tv legyen vagy monitor.
A HD ready az a 1280x720as felbontás, a FullHD pedig 1920x1080as, tehát 720p és 1080p.
A fullHD jobb, mivel nagyobb a felbontás, majd nézz rajta fullHD-s filmeket és látni fogod a különbséget:D
Elvileg tudnak a tv-k másabb felbontást is, ha a géppel össze kötöd, de ezt nézd meg a TV leírásában, a neten gondolom fent van, nem írtad, hogy melyiket nézted ki, így ezt passzolom:)
Ha monitornak is használod,akkor ajánlott a full HD,mert a nagy méret miatt közelről már láthatók lehetnek a képpontok egy kisebb felbontású képernyőn.
Átkötözgetni nem kell,elég a távszabályzóval,vagy a megfelelő funkciógombbal bemenetet választani.
Szia!
Nézzél körül vannak direkt tv/monitor kombok 24" környékén már böven élvezhető a tv és a monitornak pedig igen jó
üdv
Hát akkor Full HD-t nézek. Találtam is egyet, egy LG, néztem energiafogyasztást, ez 55w többit amit néztem LG-t annak több volt.
Ez megfelelne szerintetek? És akkor venni kell hozzá azt tv tuner kártyát és ugy nézni tv-t, majd ha monitorként akarom akkor beudugom gépbe és monitorba ami összeköti őket vezeték ugye?
Átnéztem az adatait,semmi hiányosságot nem találtam,szerintem pontosan olyan,mint amit kerestél.
A tv tunerkártyát felejtsd már el.Ez egy tv,beledugod az antennakábelt és nézheted is./na jó,azért be kell hangolni előbb.....:)
Ha rákötötted a gépre,a tévé menüjében kiválaszthatod,amit látni akarsz/tv,PC,DVD,stb/
Ezt már te döntsd el......:)
Mindenesetre jól ki lehet használni,2 in 1,praktikus....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!