Hozzáértő mit gondol az LG 49NANO863NA tv ről?
Figyelt kérdés
2020. okt. 7. 19:39
11/13 anonim válasza:
További tanácsot pedig a [link] fórumán kérhetsz, ahol valószínűleg ugyanezt fogják javasolni, amit én javasoltam neked.
12/13 A kérdező kommentje:
A segítési szándékod semlegesíti a fogalmazás módod... Ha valakinek új egy téma szerinted lehet az a normális ha ilyen módon fogalmazol, de az ilyen "szakember" nagyképűségével előadott monológ nem hiszem hogy sokaknak szimpatikus. Ez nem vita. Feltettem egy kérdést egy tipusról, de te félreértetted és elkezdtél mást ajánlani.
2020. okt. 9. 11:14
13/13 anonim válasza:
Jó, rendben, bocsáss meg, tényleg bunkó voltam!
Akkor hogy a kérdésedre válaszoljak konkrétan:
Alapvetően ez nem egy rossz készülék, engem csak az ára zavar: 250 ezret ez közel sem ér, max 180-at adnék érte újan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!