Panasonic SA-AK450-ba gyári hangszorot honnan tudnék venni?
Figyelt kérdés
2020. okt. 6. 20:21
1/3 anonim válasza:
Hello, szerintem írj a gyárnak, hogy tudnának -e küldeni ilyen alkatrészt; vagy akár ki is jönnek-e és be is szerelik-e, mert ha te elküldöd nekik, akkor lehet, hogy egy hónapra benyelik, és nem lesz addigse telefonod. Tehát, vagy keress valami ügyfélszolgálati telószámot, e-mailcímet, vagy vegyél egy új telefont. Lehetőleg minél jobb minőségűt, de pár hétig, átmenetileg lehet megfelelő egy rosszabb minőségű is, de inkább jobbat. Nekem ami ilyen átmeneti telo volt, ilyen 5000 Ft volt talán, és nem lehetett azt megcsinálni, hogy a billentyűk hangját leveszem, de közben a telóbeszélgetőpartnerem hangját nem kapcsolom ki. Tehát,ha levettem a billentyűzet hangját, a beszélgetés hangját is lenullázta; tehát nem tudtam akkor akármikor nyomkodni, ha számítható volt, hogy valaki hív.
2/3 anonim válasza:
*az az átmeneti teló alig ismert márkájú volt, de jó helyen vettem, de gyárilag nagyon gyengusz minőségű volt sajnos, de utána vettem egy jobbat. :)
3/3 anonim válasza:
akár Ebay-en ha rákeresel, lehet van aki tett fel alkatrészt. Én kb fél éve vettem alkatrészt egy igencsak régi telefonhoz, azelőtt meg egy kb 10 éves TV-hez panelt meg... Nem tudom hogy hívják, de azt a különálló panelt amin a gombok vannak mint bekapcs, kikapcs, hangfel, hangle, ch+, ch-, stb stb... Nekem nem volt velük gond, egyszer fordult elő egy telefonnal kapcsolatban hogy a kijelző repedt volt, de felvettem a kapcsolatot azzal akitől vettem, elnézést kért, vissza postáztam neki (fizette a postaköltséget is) és feladott egy újat amit jobban becsomagolt, ráadásul olcsóbban is adta nekem a "cserét". Elég érdekes volt, nem kezdek el sztorizgatni, de nagyon kedves volt az illető! Egy próbát szeirntem megérhet, hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!