Fülhallgató párosítás?
Sziasztok.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy nemrég vásároltam egy Sencor SEP 510 BT vezetéknélküli bluetoothos fülhallgatót. Valamiért nem párosodik egymáshoz a bal és jobb fülhallgató. A telefonon párosodnak(külön külön a bal és a jobb. Szóval 2 ugyan olyan párosodás van csak az egyik a bal a másik a jobb) és mindig csak az egyik szól. Sok videót megnéztem hátha beválik, de nem. Ha valakinek volt hasonló kérlek írja meg, hogy hogyan oldotta meg. Válaszokat előre is köszönöm!
(Az anyázós "de hülye vagy" "nézd meg máshol" leírásokkal kérlek kíméljetek ;)
Nem vagy hule, nekem sem volt parosithato a blutooth-os fullhagato, vissza is vittem a media marktba, hatha ott segitenek. De fogalmuk se volt, vissza adtak a penzt.
Vettem egy dragabbat, az se megy. Ahogy neked, csak kulon-kulon. Szoval engem is erdekelne ha valaki tudja mit kell csinalni...
Illetve most néztem meg, nekem is ugyanez a típus van meg.
Nekem ezzel más a gondom, pl. mikor csatlakozik, akkor mindig full hangerőn van, zavaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!