Tényleg létezik tvknél a beégés ( a képen ottmarad valami ) és van olyan okos tv aminél biztosan nincs?
Én nem tudom, mit tudhatnak az új tévék, nekem 13 éves CRT-m van és hibátlanul működik, szerelőt még nem látott és én sem semmilyen beégést.
" Kár, hogy a régi jó dolgokból mára nem maradt semmi.."
Nekem legalább maradt..:)
Normalis hasznalat mellett nem kell rettegni a beegestol.
Ez inkabb akkor jelentkezik, mikor ugyanaz a kep van sokaig!!! a kepernyon.
Peldaul hir es sportcsatornak logoja, alul meg a az a sav ahol az informaciok porognek, ez megfigyelheto kocsmakban pl.
Meg a #8-ast is megcafolnam, a regi csoves tv is beeg, munkahelyemen biztonsagi kamera volt rajta vagy 15 evet.
De ha napiszinten mast es mast nezel rajta, sosem fog beegni. Persze, attol meg mas baja lehet.
létezik a jelenség, de ahhoz nagyon hosszú és folyamatos állóképet kell mutatnia, hogy beleégjen.
"nincs olyan tv szerinted ami ha nem is húsz de legalább 8-10 évig probléma nélkül működik az okos tvk közül?"
az összes tv szerelő, akivel beszéltem erről, azt mondta, hogy ezeket az új tévéket egyszer használatosra gyártják, megveszed, megy 4-6 évig (ha szerencsés vagy, talán picit több), valami tönkremegy benne és vehetsz másikat. Sajnos a modern ipar ilyen. Használt piacon meg lehet találni a középutat olyan TV-kben, amik még javíthatók, ha tönkremegy valami, de ezek még általában nem smart TV-k.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!