Milyen fejhallgatót ajánlotok 20 ezer forintig?(Részeletek lent)
Figyelt kérdés
A keretem max 20 ezer forint.
Amit szeretnék,hogy jó legyen a basszusa,mivel olyan zenéket hallgatok.Jó hangzása legyen,kényelmes legyen.Jó lenne ha ki tudnám próbalni.
2020. szept. 29. 11:01
1/5 anonim válasza:
20 ezerért komoly dolgokat nem fogsz kapni, ezért elmennék egy olyan szaküzletbe, ahol értenek hozzá, vannak kiállítási darabok, amiket ki lehet próbálni. Nézz ki néhány neked szimpatikus darabot akár a neten (árak alapján lehet szűrni az összes bolt webáruházában), aztán olvasgass teszteket, nézz bemutató videókat, stb. Ajánlani max. mindenki azt tudja majd, ami neki van, és hát az emberek nagy része nem tud elfogulatlan lenni, nyilván az lesz a legjobb, ami neki van...
2/5 Morzsi007 válasza:
Használtan Audio Technica M40x talán. Most akciós 30K.
3/5 anonim válasza:
20 ezer forintért nincs olyan, ami hú de jó basszust tudna adni. Kipróbálni se igazán lehetséges és én nem is tartom higénikusnak, ha 15 ember felpróbálja. Majdnem használtan venni higénikusabb, mert ott csak 1 ember használta jó esetben és azt takaríthatod, de egy elektronikai boltban nem fogsz neki állni törölgetni.
4/5 A kérdező kommentje:
Azért szerintem nem véletlen vannak árbali különbségek 5-től 20 ezer forintig.Azért érezhető a különbség,de nyílván igaz nem egy nagy teljesítmény ennyiért.
2020. szept. 30. 11:07
5/5 anonim válasza:
Az árbeli különbségek nem 5-től 20 ezerig vannak, hanem 5-től a csillagos égig, de 800.000 ezerig mondjuk, amit itthon megvehetsz. 5 és 20 között olyan minimális a különbség, hogy aligha lesz számottevő. Persze valamivel nagyobb teljesítmény, talán nem a legesleggagyibb alapanyagok, hanem csak a második leggagyibb. Nem leszólni akarom, de a 20 ezres cucc ebben a műfajban nem szint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!