Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Honnan tudnék a megjelenéskor...

Honnan tudnék a megjelenéskor PS5-öt szerezni?

Figyelt kérdés
Nagyon sok helyet felhívtam már de mindenhol azt mondják hogy előrendelésben már elfogyott, és valószínűleg csak jövőre lesz készleten. Van valami egyéb opció, amit nem látok?
2020. szept. 28. 14:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
74%
Most megnéztem itt a városomba lévő három kisebb független konzolboltot, náluk a weboldalukon konkrétan fent sincs hogy elő lehetne rendelni. Szerintem az ilyen kis maszekoknak, majd jócskán csak a megjelenés után kerül a kínálatukba, mikor már lesz normálisan terítve a gép.
2020. szept. 28. 15:41
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, mentek a zöld kezek, kivéve az első kollégának aki azt feltételezi rólam hogy a keresésem nem terjed ki arra hogy a Google-be beírom amit szerenék:)

Tudom hogy grafikailag nem lesz egyelőre nagy különbség (Pro-ról váltanék amúgy, ha kapnék majd az új gépből egyszer), de az SSD miatt én szeretnék váltani amilyen hamar csak lehet, szerintem ez maradt az utolsó rákfenéje a konzolos játékoknak hogy néha embertelenül sokat bírnak tölteni, úgyhogy örülnék ha ez az idő rövidülne. Nincs sok időm játszani de amúgy nagyon szeretek, amikor néha egy-két órára le tudok ülni akkor mindig érzékenyen bír érinteni hogy az idő fele azzal megy el hogy várom hogy töltsön a játék:)

2020. szept. 28. 15:49
 13/16 anonim ***** válasza:
34%
Én ezt hanyagolnám... nincs is rá igazán játék még. Húsvétra inkább... Vagy szülinap, akármi. Most karácsonyra meg valami mást találj ki! 🙂
2020. szept. 28. 15:51
 14/16 anonim ***** válasza:
80%

:(

(Az első hozzászóló)

2020. szept. 28. 15:58
 15/16 A kérdező kommentje:
Sehol nem találok, már a környező országokat is néztem, aki létezett azt felhívtam. Angol, amerikai Amazonon, Ebayen sincs belőle. Sehol a világon nincs egy darab se:D Hogy lehet az hogy egy ilyen termékből nincs elég? Kezdek egyet érteni az egyik válaszolóval, lehet hogy tényleg csak marketing az egész hogy vegye mindenki ész nélkül elővételben.
2020. szept. 29. 13:56
 16/16 anonim ***** válasza:
A Nintendo Switch-el is ugyan ez volt mikor először piacra dobták.
2020. szept. 29. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!