Xbox One konzolra tudnátok olyan játékot írni, amivel tudunk kisebb gyerekekkel is játszani?
Nemrég vettünk egy Xbox One konzolt, amivel jókat szoktunk játszani, de ismerősömnek van egy kisfia, aki érdeklődik a játékok iránt, de azokkal a játékokkal nem szívesen hagynám, hogy játsszon.
Ezért javasolnátok olyan játékokat, amiket olyan 3-6 éves is tud játszani? Lehet akér kinectes, vagy sima is.
@08:54
Na mi van, bevetted a reggeli boomer tablettát? Ha a kisgyereket érdekli a videójáték, miért ne próbálhatná ki?
Köszönöm mindazok válaszát, akik eddig segítettek.
Természetesen (vagyis sajnos most már nem az a természetes) nem az a célom hogy bekapcsolom az xboxot, leültetem a gyereket és csináljon amit akar, hanem alkalmanként kb fél-1 órát játszanánk együtt, legszívesebben kézségfejlesztős kinectes játékokat vásárolnék, de nem találtam túl sok lehetöséget, ezért írtam ki ezt a kérdést.
Én még ezeket a játékokat nézegettem:
Rush
Disneyland Adventures
Mancs őrjárat (Paw Patrol)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!