Melyik okos TV tud hálózaton keresztül NAS-ról videót lejátszani? (smb megosztás/hálózati megosztott mappából)
Figyelt kérdés
Szeretnék egy smart TV-t venni amivel tallózhatok a hálózati megosztások között és letudja játszani onnan a filmeket (akár felirattal).
42"+
Nem akarok külső lejátszót.
Pontos típus kéne, elsősorban samsung
2020. szept. 24. 08:09
1/4 anonim válasza:
DLNA szerver kell a NAS-ra azon keresztül bármely okostévé le tudja játszani a tartalmakat, ami USB-ről is tud. A legtöbb tud ilyet, de azért nézd meg a leírásuk.
2/4 anonim válasza:
szerintem majd mindegyik.
nekem a 12 éve egysuerű samsungom is tudott.
3/4 Morzsi007 válasza:
Így van. 8 éves LG okos tv is tudja. Samsung, Lg okos tv-k nagy valószínűséggel tudják.
4/4 anonim válasza:
Én azért nem jelenteném ezt ki ilyen határozottan. Nekünk egy Sony Bravia van, az például nem kezeli a CIFS/SMB megosztásokat, csak DLNA-t.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!