Xbox360-at hogyan kell internethez csatlakoztatni?
na szóval szeretnék letölteni dlc-t és ahoz csatlakoztatni kell a box-ot a netre. csak az a baj h én már próbálkoztam úgy hogy kihúztam a net kábelt a gépből és bedugtam a box-ba, aztán onnan hogyan tovább? lehet h ostobán hangzik a kérdés, de elárulhatom h az is vagyok ilyen téren. Egyik haverom aki megtudta csinálni otthon a saját gépével az átjött de neki sem sikerült. azt mondta h lehet azért mert adsl internetem van. vhol az xbox menüjében matatott, és ott volt vmi csatlakozás, de nem léttesített kapcsolatot. nos ehez én nem értek egy kicsit se. valaki le tudná írni lépésról-lépésre, hogy mégis hogyan kell? mert accountom van a box-on de az internet nélküli, és azt se tudom h hogyan kell internetes accountot létrehozmni. Valaki le tudná írni?
Köszönöm
de mindjárt megkeresem azért aztán az alapján tudsz regelni.
Nah , ittvan én ez alapján megtudtam csinálni , nem nehéz:
köszönöm az eddigi válaszokat! am csak eredeti játékokkal játszom.
11:36
köszi megpróbálom. ehez csak elég bedugni a box-ba a kábelt? mert sok helyen olvastam bonyolultabb módszereket is.
hát nekem ez nem megy. mindent úgy csináltam ahogy írtak, rámegyek a Join Xbox live-ra és ezt írja ki:
"To connect to Xbox LIVE, you must exit your current session. If you are playing a game, you will lose any unsaved progress.
Are you sure want to exit?
Yes
No"
ha rámegyek h igen akkor ez jön ki:
"Can't connect to Xbox live. Select Test Connection to troubleshoot your connection.
For more info, go to
www.xbox.com/support.
Test Connection
Cancel"
Valaki tudja h mit lehet ilyenkor tenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!