Mi lehet a hiba oka?

Figyelt kérdés
A T home-nál vagyunk és sagemcom fast 5655 v2 típusú modemünk van. Az internet lámpa egyáltalán nem ég rajta. Internet nincs se vezetéken keresztül se wifi nincs, de a tv működik. Még a hiba előtt szórakoztam a router beállításával de nem hinném hogy ez okozná a hibát mert már reseteltem a routert többször is. Valaki valami ötlet?

2020. szept. 21. 22:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

az ügyfélszolgálat megoldja, hívd fel őket.

leakadt a hálóról a router (vagy mert belenyúltál, vagy mert mágneses vihar van a Plútón, vagy csak úgy).

2020. szept. 21. 22:48
 2/13 A kérdező kommentje:

Nem lehet hogy magától megjavul holnapra?

Vagy én nem kezdhetek vele valamit?

2020. szept. 21. 23:02
 3/13 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg nem okozhatja az hogy amikor léptem be a router konfiguráló oldalára akkor rossz jelszót ütöttem be 2 szer?
2020. szept. 21. 23:03
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel az ügyfélszolgálatot, azért vannak. Csoda nem lesz, magától nem javul meg.
2020. szept. 21. 23:04
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

na hát kiderülnek itt még dolgok ahogy látom :D

még két hozzászólás és azt is bevallod, hogy a kutya kivitte és a szomszéd meg átment rajta traktorral :D

húzd ki a konnektorból hogy kisüljön az agya reggelre

aztán ha akkor sem jó akkor hívd fel őket...

de ne mondj semmit hogy mit csináltál!

az is lehet hogy valami karbantartás van.

2020. szept. 21. 23:06
 6/13 A kérdező kommentje:
:D rendben köszönöm
2020. szept. 21. 23:08
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha az internet lámpa nem világít, akkor kitörölted a felhasználó/jelszó párost, nem tud feljelentkezni. Ha ez megvan, csak be kell írnod újra. Ha nincs, üfsz segít. Ezért nem szabad csak úgy szórakozni a beállításokkal, pláne ha azt sem tudod mit csinálsz :).
2020. szept. 22. 06:24
 8/13 anonim ***** válasza:

Privátra sosem válaszolok, nyilvános fórum, másnak majd segíthet a kérdés.

[link]

Itt a használati, a 10. oldalon lesz a vonatkozó rész. Hogy mi a felhasználó-jelszó, azt passzolom. Én a konkurenciánál vagyok, nekem mikor jött a szerelő, sms-ben kiküldték. De ha ide eljutottál hogy beírd, akkor hívhatod az üfsz-t.

2020. szept. 22. 17:56
 9/13 A kérdező kommentje:
Közben megoldódott, de eléggé kacifántos volt. Ha valakinek segíteni tudok vele, az írjon és legépelem az egészet.
2020. szept. 22. 22:15
 10/13 anonim ***** válasza:
tehát tudsz poreszt tölteni?
2020. szept. 22. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!