Az árt a tvnek ha film nézés közbe leállitom a filmet és sokáig úgy van hogy álló kép van?
Figyelt kérdés
Bevallom kicsit féltem a tvmet mikor filmet nézünk külső hddről, most is pl az van hogy akivel nézem a filmet, csörgött a telefonja, én meg le pause éztem a filmet, de hát elég sokat beszélnek telefonon, már vagy 20 perce addig meg áll a film a tvn2020. szept. 20. 17:53
1/5 anonim válasza:
Atto, fugg milyen tipusu tv, es amugy is csak akkor ha honapokig lenne megallitva a film.
3/5 anonim válasza:
Oled tv esetén beéghet a kép, egyéb esetben nem lesz gond.
4/5 anonim válasza:
Lehet rosszul tudom, javítsatok ki akkor. Dee pont az OLED TV-k nem égnek már be, nem? Az LCD panelekre volt még ez jellemző.
5/5 anonim válasza:
A keményebb tesztek alapján képesek beégni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!