Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Jó ennek a cuccnak a fogyasztása?

Jó ennek a cuccnak a fogyasztása?

Figyelt kérdés
Elég tájékozatlan vagyok etéren, van egy Sony mhc rg 270-es mini hifim, pc-vel használom, azon kezdtem aggódni, hogy nem-e fogyaszt ez sokat? általában max negyedig tekerem, ugye a plazma tv-k ilyen "túlfogyasztásosak", aztán tv-ket nézegettem ma neten, eszembe jutottak a plazmák aztán erről elkezdtem gondolkozni hogy ez is hasonlóan "régi" cucc, nem-e balszerencsés
2020. szept. 18. 22:33
 1/9 anonim ***** válasza:

'Balszerencses'? Ez alatt pontosan mit is ertesz?

Kb. 200W a maximalis fogyasztasa. Gondolom nem napi 24-ben es full hangeron jaratod, ugyhogy nem ettol mesz tonkre.

2020. szept. 18. 23:13
 2/9 anonim ***** válasza:
2020. szept. 18. 23:28
 3/9 anonim ***** válasza:

200 :D

20-nak is jó lesz az.

2020. szept. 18. 23:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem, tényleg annyi.
2020. szept. 18. 23:40
 5/9 anonim ***** válasza:

De, tényleg nem annyi.

Az rendben van ha nem értesz hozzá, de legalább ne reklámoznád.

2020. szept. 18. 23:46
 6/9 anonim ***** válasza:

Be lehet mérni hogy mennyit vesz fel, vannak fogyasztás mérők, beledugod megméri.

Úgyhogy itt te vagy aki okoskodik :) És még reklámozod is hogy hülye vagy hozzá...

2020. szept. 18. 23:51
 7/9 anonim ***** válasza:
#3, #5: ertem en hogy te mindenhez is ertesz, de b*szod alassan, ha a gyari leiras 200W-os maximalis _fogyasztast_ ir (nem teljesitmenyt meg PMPO-t meg kiskutyaf*szat, hanem felvett teljesitmenyt), akkor is mindeki mas a hulye, csak te vagy a helikopter?
2020. szept. 19. 02:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Na, kezdődik...
2020. szept. 19. 08:51
 9/9 anonim ***** válasza:

Veszel egy ilyent s megtudod használatával:

[link]

2020. szept. 19. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!