Jó ennek a cuccnak a fogyasztása?
Figyelt kérdés
Elég tájékozatlan vagyok etéren, van egy Sony mhc rg 270-es mini hifim, pc-vel használom, azon kezdtem aggódni, hogy nem-e fogyaszt ez sokat? általában max negyedig tekerem, ugye a plazma tv-k ilyen "túlfogyasztásosak", aztán tv-ket nézegettem ma neten, eszembe jutottak a plazmák aztán erről elkezdtem gondolkozni hogy ez is hasonlóan "régi" cucc, nem-e balszerencsés2020. szept. 18. 22:33
1/9 anonim válasza:
'Balszerencses'? Ez alatt pontosan mit is ertesz?
Kb. 200W a maximalis fogyasztasa. Gondolom nem napi 24-ben es full hangeron jaratod, ugyhogy nem ettol mesz tonkre.
5/9 anonim válasza:
De, tényleg nem annyi.
Az rendben van ha nem értesz hozzá, de legalább ne reklámoznád.
6/9 anonim válasza:
Be lehet mérni hogy mennyit vesz fel, vannak fogyasztás mérők, beledugod megméri.
Úgyhogy itt te vagy aki okoskodik :) És még reklámozod is hogy hülye vagy hozzá...
7/9 anonim válasza:
#3, #5: ertem en hogy te mindenhez is ertesz, de b*szod alassan, ha a gyari leiras 200W-os maximalis _fogyasztast_ ir (nem teljesitmenyt meg PMPO-t meg kiskutyaf*szat, hanem felvett teljesitmenyt), akkor is mindeki mas a hulye, csak te vagy a helikopter?
9/9 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!