Milyen második hangszórót és erősítőt válasszak?
Figyelt kérdés
Most ilyen van:
Mélynyomó:
Hangszórók:
Erősítő:
Sajnos amikor ezeket vettem, nem voltam jártas ezekben, és összeválogattam a sz#rt, ha akartok linkelhettek is, csak ezeknél jobb legyen, fejenként 50ezret szánnék rá, nagyon max. 60ezer. Főként kültéren használnám.
2020. szept. 16. 18:45
A kérdező szavazást indított:
Nem tudom
Jó az, ami most van
Leírom
Kamu
XD
Vegyél a kínaiból
Ne vegyél semmit, a régit add el
6 szavazat
1/5 anonim válasza:
az a baj, hogy ennyiből nagyjából csak másik sz&@t bírsz venni :\ használtak között nézelődj, használtan már lehet találni egész jókat ennyiért
2/5 anonim válasza:
A jó hifi rendszer fogalmába alapjáraton nem illik bele a mélynyomó szóval arra fölöslegesen költenél, viszont annyival több pénzed maradhat a többi komponensre, ami lowkey nem árt.
3/5 anonim válasza:
#2 miért? Mit nevezel jó hifi rendszernek?
4/5 anonim válasza:
#3 egy jó hifi rendszer egy sztereo hangfalpárból áll, nem többől, más szóval akkor jó egy hifi, ha nem kell sub, vagy még 2 másik hangszóró, hogy rásegítsen (ugyanez vonatkozik az elektronikára, minél kevesebb és egyszerűbb, annál jobb, pld. felső kategóriás erősítőkön nincs eq, loudness, semmi ilyesmi, csak egy ki-be kapcs. gomb, hangerő poti és bemenetválasztó.). igazából a "tökéletes" sztereo hifi darabonként 1 hangszóróval szerelt hangfalpárból állna, ha létezne olyan hangszóró, ami tisztán és hangosan le tud adni minden frekvenciát ~20hz-20khz tartományban, ehhez legközelebb a koaxális hangszórókkal szerelt hangfalak állnak, mint pld. a Tannoy Westminster Royal
5/5 anonim válasza:
#4 A hifi szó szerinti jelentésében tényleg ezt jelenti, de a köznyelv használja akár egy hangos szobai rendszerre is, amiben sokszor nem annyira optimális a hangfalpár, inkább ugyanez külön subbal kiegészítve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!