Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi a véleményetek erről a tv-ről?

Mi a véleményetek erről a tv-ről?

Figyelt kérdés
[link]
2020. szept. 16. 14:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
The king
2020. szept. 16. 18:46
 2/17 anonim ***** válasza:
Jó sztem
2020. szept. 16. 19:36
 3/17 A kérdező kommentje:
Meg is vettuk! Hat durvan lenyugozo a kep, ezt nem igen lehet fokozni...
2020. szept. 16. 19:44
 4/17 anonim ***** válasza:
Kidobott pénz érte...ez csak egy tv.
2020. szept. 16. 21:06
 5/17 A kérdező kommentje:
Akkor te még nem lattad hogy ennyi penzert mit tud egy ilyen tv
2020. szept. 17. 07:35
 6/17 A kérdező kommentje:
Veri a samsungot, oled szintű kép, vissza kellet vennem belole mert annyira eles es rkito, nem torzan rikitanak fenyek, hanem mert ennyire eles szep a kep. A feher annyira feher, hogy oled minoségű! Be égés ennél teljesen kizart.
2020. szept. 17. 07:38
 7/17 anonim ***** válasza:

Kb mint a vadembernek a fába csapott villám látványa csak ő a húst megsütötte a keletkezett tűzön.

Lehet nézni, mint birka az új kaput s drágán is:)))

Irreálisan magas ár, értelmetlen eszközért, ez a lényeg.

2020. szept. 17. 08:38
 8/17 A kérdező kommentje:
En nem hasznalom a tv-evek ota masra, csak filmet és termeszet filmet nezni. Hiradot, es hasonlokat sosem nezek, kb. 15 eve, ha nem tobb. Jol korbe jartam a tv vasarlas dolgot, 3 heten at minden nap orakat neteztem, forumoztam ez ugyben. igen, minden nap orakon at! Sajnos normalis nezheto tv- t mamar 200 - 250 alatt nem nagyon kapsz. Plusz 4 uzletben voltam ez ugyben, hiszen csak akkor latod igazan a “kulonbséget” , ha szemelyesen nezed meg a keszulekeket. Ez a tv veri az osszeset, csak ugy mint a sony hangzas pl a jbl-t. Na arra tenyleg lehet mondani hogy irrealisan draga egy fosdarabert! 60-70 ropit kiadni egy blutuszos (igy irom, nem rohogni! 😆 ) szar hangzasert, az botrany, es a sok idiota meg is veszi! ezzel szemben 35 ert egy sony, ami majdhogynem veri a hifimet, na az a nem semmi dolog... persze van jbl em, ami fulhallgato, bt25, aminek kivalo hangja van, foleg aznophonommal ossze kotve, de a masik tipus, ami 5 ropival kevesebbe kerult, azt vissza is vittem, es majdnem veszartam a duhtol hogy manapsag ennyire at alakul a piac, hogy ennyi szart akarnak az emberekre sozni nem keves penzert... es sajnos meg is veszik. Ha neked egy tv ertelmetlen eszkoz, akkor valami veled nem stimmel ( finoman szolva) rem. Egyszer tisztan latsz ebben is. Felteve, ha ezt a marhaságot nem direktbe irtad.
2020. szept. 17. 09:40
 9/17 anonim ***** válasza:

Azt hiszed egy kijelzőt bámulva értelmes emberek közé tartozol majd s annyiért? :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Inkább járd a természetet azon pénzért a világban, mint nézd a 4 fal között...

2020. szept. 17. 09:50
 10/17 A kérdező kommentje:
Mi koze az egesznek ertelmi szintemhez? 😆 Egyebkent csak abba kene bele gondolnod, hogy nem hiaba van 4k tv 140 ert, es van 350 ert (mint ez a sony bravia) .
2020. szept. 17. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!