Okos vagy nem okos, 4K vagy HD tv éri meg így jobban? 43-as átlóval!
Sziasztok!
Tv vásárlás előtt vagyok, 40-43-as átlójú készülékek jöhetnek szóba. A felső határt 75 ezer fointra tettem. Alapvetően ritkán nézek tévét, ha nézek, akkor sem 4K-s természetfilmet. Ha letöltök filmet a netről, ott általában a méret számít nekem, 2-3 gigásakat szedek leggyakrabban. Szóval filmben sem a max minőséget nézem.
Netflix, HBO előfizetésem nincs, és nem tudom, mennyire fogom szükségesnek érezni, hogy később legyen.
Úgy venném ezt a tv-t, hogy nyilván kell egy lakásba tv, néha jó, de a heti 10 órás üzemidőt szerintem sosem fogja elérni. Ebből kifolyólag nem költenék rá sokat. Van itthon Gaba, LG, Orion, Teknika (régi tesco márka) tv is, mindegyik gyönyörűen működik, évek óta.
Blaupunkt, Orion, Hyundai, Thomson, Hisense, Navon termékeket nézek, ezek között 2 okos van, ezeket linkelném. A többi nagyrészt hd, 2 4k-s nem okos van.
Segítenétek, ezen (esetleg más) márkák közül melyiket érné meg megvennem az említett árhatárig? Jobb döntés okosat venni, vagy 4K-sat, esetleg bőven elég a sima "buta" hd is?
Köszi, ha segítetek :)
Ugye tudod, hogy a NAVON tv-k nem jók(úgy mint a többi Navon-os eszközök) Főleg, hogy Ezeket Nem is a NAVON gyártja, ők csak megtervezik, és kínai cégek legyártják sz%rért-h%gyért. Ráadásúl őket nem a minőség érdekli, hanem a pénz. És itt a gond. Szerinted miért ugyanannyi a tárhely és a RAM a legtöbb NAVON telefonban? Mert nem foglalkoznak vele.
Szerintem Orion, vagy Thompson legyen, de ezek sem "csúcsmárkák".
4K TV csak akkor éri meg, ha ki is van használva (konzol, természetfilm), de a leírtak alapján neked nem éri meg.
A SmartTV szintén csak akkor éri meg, ha ki van használva. Ez lehet akár YouTube, Netflix, HBO GO, vagy bármi. Ha egyik sem lényeges, akkor teljesen felesleges.
A nagyobb márkákkal nem nagyon járhat rosszul az ember, a kevésbé ismertek pedig szintén jók lehetnek, ha kellőképpen utánajár az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!