Milyen mélynyomót vegyek kocsiba?
Először is nagyon kezdő vagyok a témában (!!)
Szeretnék egy kezdő mélynyomót az autóm csomagtartójába (bmw e39) de fogalmam sincs hogy milyet vegyek. Haver azt mondta hogy 8 Ohmos legyen és minél nagyobb watt, legalább 1000 de már hallottam 300 wattosat aminek nagyon jó volt a hangzása és hangereje pedig nem is volt egy komolyabb darab.
Szóval a kérdésem az lenne hogy milyen márkájú jöhet szoba vagy melyik felejtős, érzékenységénél mekkora dB számít jónak, mennyi wattos, és milyen árban gondolkozzak
Nem feltetlenul a watt szamit,ha meg nezed is,az R.M.S. a lenyeg.
Azt a melynyomot meg is kell hajtanod egy erositovel.
Autoba nem igazan szoktak 8 Ohmos rendszert rakni,inkabb 4 Ohmosat vagy az alattit.
Nekem is E39 van,volt melynyomom is,a hatso ulessor nagyon leszigeteli a hangokat ezert az utasterben nem lesz a leg tutibb,de a csomagtartod meg nagyon fog rezonalni.
Ha van hatul konyoklod,oda epits be egy kisebb dobozt vagy ha nagyot akarsz,akkor oda essen a sub cso,es akkor az osszes mely az utasterbe fog menni.
Kedves utolsó,nekem 2x30 gyári bandpass láda volt a csomagtartómban,nagyot nyomott még a szobában is,de az utastérbe többre mentem volna egy kisebbel a lenyitott hátsó könyöklő helyére.
Persze ha előre dönti a kérdező az üléseket,úgy már tökéletes.
Veled ellentétben nekem E39-em van,tudom mit miért írok.
Nem egy darab farostlemez a kalaptartó,mint más autókban.
Legalább egy képet nézz a kocsiról...
Ilyenre gondoltam:
Vagy itt bevezetni a sub csövet vagy a mély arra néz:
Tényleg nagyon csillapít az ülés,persze úgy is lesz mély,de az általam javasolt megoldásokkal sokkal jobb minőségben és még akkora láda sem kell.
Sokan választják ennél a típusú autónál ezeket a megoldásokat és nem véletlen.
Keress csak rá: e39 limousine subwoofer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!