Ha kiírok egy filmet DVD-re az mért akad meg mindig?
Figyelt kérdés
Minden film amit én írok ki megakad egy bizonyos pontnál, (minden film máshol de mindig ugyanott) ez miért van és hogy tom kiküszöbölni?2010. aug. 5. 19:09
2/8 A kérdező kommentje:
Nem, mert vmeik film meg jó... am azt vettem észre h ha tele van a DVD akk nem akad el max átugrik 2másodpercet egyszer kétszer
2010. aug. 7. 19:13
3/8 anonim válasza:
Szia!
Asztali lejátszón nézed akkor próbáld meg a gépen megnézni. Ebben az esetben az íród rossz.
HA a gépen fut akkor az asztalid rossz.
Ilyen egyszerü:)
4/8 Vérgibbon válasza:
Na igen persze az okos válaszok, hogy az íród rossz. De mi van akkor, ha a lemez amire írsz nem alkalmas az akkora sebességgel való írásra? Pl: rá van írva, hogy 16x de csak 6x-lehet írni rá? Javaslom neked, hogy mindíg 4-szeres sebességgel írj DVD-t, s próbáld meg kitapasztalni melyik DVD típus ami neked a legjobban beválik.
5/8 A kérdező kommentje:
Igen erre én is gondoltam de a Nero-ban íráskor nem tom külön kiválasztani az írási sebességet...
2010. aug. 7. 22:20
6/8 Vérgibbon válasza:
Szia!
Asztali lejátszón nézed akkor próbáld meg a gépen megnézni. Ebben az esetben az íród rossz.
HA a gépen fut akkor az asztalid rossz.
Ilyen egyszerü:)
Ez is egy okos válaszoló okos válasza. Az asztali dvd-ben csak egy kétszeres olvasó van. Minek bele nagyobb? Írj egy lemezt 16-szorosan és máris nagy az esélye, hogy nem olvassa be. A PC írója pedig mindenféleképpen be fogja olvasni azt a lemezt amit az asztali dvd nem fog.
Ilyen egyserű
8/8 Vérgibbon válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!