Osgalamb kérdése:

FIFA21 közös fiókkal?

Figyelt kérdés
A testvéremmel a Fifa21 közös használatán gondolkodunk, ebben szeretnék segítséget/tanácsot kérni. Mindkettőnknek xbox one-ja van, nekem all digital, neki még a lemezes változat. A tesóm külön él már tőlünk. A lényeg: ebben a játékban (ultimate) én csak a játékosokkal üzletelni szeretek, játszani nem tudok, csak nagyon gyengén. A tesóm viszont piszok jól játszik, de üzletelni a lapokkal utál. Ebből jött a gondolat, hogy megolható-e az valamilyen formában, hogy csak egy fifát veszünk és én az üzleti részét építgetem a csapatnak, ő pedig a meccseket tolja? Tudom, hogy van az a lehetőség hogy közös fiókot használunk, de akkor elvileg csak egy ember használhatja egyszerre a játékot, tehát amikor ő meccsel, akkor én nem tudok semmit csinálni. Ezt nem lehet valahogy kikerülni? Az üzleteléshez pl. nem kell xbox live, úgy emlékszem.

2020. aug. 23. 08:56
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Ha lehetne egyszer megvásárolt játékkal többen is játszani, akkor körülbelül minden 20. ember venné meg. Max azt tudjátok csinálni, hogy mivel egyszerre nem tudtok ketten játszani (külön konzolról), így megbeszélitek előre, hogy ki mikor lesz fent. Ez TALÁN működhet.
2020. aug. 23. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!