Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mennyire gyors az MPL futárszo...

Mennyire gyors az MPL futárszolgálat?

Figyelt kérdés

Először rendelek MPL kiszállítással mivel ahhonan rendeltem nem áll szerződésben a GLS-sel.

7 dolgot rendelek és még nem volt az MPL-lel dolgom. Mennyire gyors és megbízható ez a futárszolgálat?

Válaszokat előre is köszönöm!

2020. aug. 18. 09:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%
Gyorsnak elég gyors. Nekem az ország másik részéből kedden feladott csomag csütörtökre itt volt. DE! A csomag megsérült, és ezt NEM jelezték, hanem egyszerűen a sérült csomagot betették egy nagyobb csomagba, a csomag emiatt hiányosan érkezett, de persze csak átvétel után derült ki! Azon kívül nagyon drágállom is. Én egyáltalán nem ajánlom:(
2020. aug. 18. 09:41
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen megbízható. Ez a Magyar Posta. Nekem jó tapasztalatom van velük. Szállítás előtt felhívtak. Volt, hogy pont nem voltam a helyemen (munkahelyre rendeltem és átmentem másik épületbe) és nagyon rendes volt és megvárt, amíg visszamegyek.

Hogy mennyi idő a kiszállítás, azt ott látod, ahol megrendelted az adott árut.

2020. aug. 18. 09:41
 3/11 anonim ***** válasza:
39%
"Ez a Magyar Posta" - hát sajnos épp ez az:(
2020. aug. 18. 09:58
 4/11 anonim ***** válasza:
71%

Semmi gond az MPL-val. Mindenhol vannak hibák. Minden futárszolgálattal volt már biztosan valakinek problémája, rossz tapasztalata.

De általánosságban semmivel sem rosszabb, mint a többi ismert futárcég.

2020. aug. 18. 10:01
 5/11 anonim ***** válasza:
31%
Legalább olyan jó mint a posta.Én beszántanám, és beszórnám sóval a helyét!
2020. aug. 18. 10:07
 6/11 anonim ***** válasza:
89%
Nekem eddig nem volt vele gondom. Az a jó, hogy ha nem vagyok otthon otthagyják a postán és megyek érte amikor akarok.
2020. aug. 18. 10:15
 7/11 anonim ***** válasza:

nekem vegyes tapasztalataim vannak....

pl a gépemet a pcx-től rendeltem és másnap reggel fél 8-kor már itt is volt. Igaz kicsit büdös volt, mert a futár néni dohányzott.

Meg megánszemély által feladott csomag is megjött másnapra.

Amit én adtam fel postán csomag (PS4, nem kis doboz...) az is másnap odaért sértetlenül

Meg volt olyan is, hogy a munkahelyemre rendeltem csomagot - sokszor, úgyhogy már ismertek és volt egy amit nem akartak kihozni. délután néztem a csomagkövetést és láttam hogy sikertelen kézbesítést. jó, hát elkerültök egymást, majd másnap kihozza megint, nem gond. másnap is sikertelen kézbbesítés... anyukátokat! elkezdtem telefonálgatni és az MPL-es diszpécser látta, hogy nem is került fel a kocsira a csomag. na akkor felhívtam a postát és mondtam hogy akkor mi lesz a csomaggal, kihozzák? erre flegmán mondta a csajszi hogy ott van a kocsin, nem vettem át. Mondtam neki, hogy a diszpécser is látja hogy ott van a postán a csomag, illetve nálunk kamerarendszer van és portás... úgyhogy bizonyítani tudom hogy nem járt ott a futár. mindjárt meglett a csomag és hozták szélsebesen :DDDD

Meg mifelénk ilyen idősebb papák meg nénik vannak általában... lusták telefonálni, vagy nem is akarnak... teljesen más mint a GLS-es meg a DPD-s srác...

ami nem tetszik az a csomagkövetés. nagyjából látod, hogy éjszaka melyik logisztikában van a csomag és kb lehet kövekeztetni hogy mikor szállítják ki. de csak kb. a gépemnél is úgy volt, hogy ahogy írtam korán reggel itt volt a csomag, aztán 2 óra múlva jött az email, hogy a mai napon kiszállításra kerül... addigra össze is raktam és már telepüölt a win :D

összeségéban viszonylag megbízható, de vannak megbicsaklások néha.

2020. aug. 18. 10:54
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Már a webshopon láttam hogy feladták, ma már kaphatok visszaigazolást vajon?
2020. aug. 18. 14:31
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

amikor átveszik a bolttól akkor kerül be a rendszerbe.

nem látsz a webshopban csomagszámot?

itt tudod majd követni: [link]

2020. aug. 18. 15:07
 10/11 A kérdező kommentje:
Ha azt írják csomagkövetésnél hogy kézbesítés akkor ma már itt lesz a csomag?
2020. aug. 19. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!