Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Elromlott a headsetem mikrofon...

Elromlott a headsetem mikrofonja? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok, kb. 3 hónapja vásároltam egy headsetet pc-hez. Nem valami nagy márka (valami GX Gaming), de nem is voltam nagyravágyó, csak annyi, hogy tudjak beszélgetni. Az első 2-3 napban nagyon jó volt, mindenki mondta, hogy tiszta a hang, utána egy ideig nem használtam a mikrofon részét. Időközben viszont újra használni akartam és az első 2 mondatom nagyon jó, utána viszont elkezd búgni, de nagyon hangosan és ha beszélek olyan hangom van, mint egy robotnak :D. Nem hinném, hogy a gépemmel lenne probléma, mivel először a régi gépen használtam, majd vásároltam egy teljesen újat, azzal is jó volt pár napig és utána romolhatott el.

Ezt problémát valami programmal ki lehet küszöbölni, vagy maga a headset a rossz és vigyem vissza? Nem volt drága, mert 10-11 ezer forint körül vehettem, csak rossz érzés, hogy direkt nem a legolcsóbbat veszem és mégis ez van. Köszönöm szépen a válaszokat!

2020. aug. 13. 16:55
 1/1 anonim ***** válasza:
vegyél fel légyszi egy mintát, hogy hogyan is hangzik ez, töltsd fel egy stream oldalra (clyp.it például) és linkeld be, így nehéz találgatni. a robothangot szerintem szoftverhiba okozza, viszont a búgás inkább hardver hibára jellemző, szóval fura az egész, jobb lenne hallani miről is van szó. esetleg másik géppel ki tudod próbálni?
2020. aug. 13. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!