Mi a véleményetek az agyon reklámozott HDTV beltéri antennáról,milyen és hány csatornát lehet befogni, érdemes rendelni?
Olvas el az agyonreklámokat, és a helyi vételi lehetőségekről se felejts el tájékozódni.
Nwm tudjuk hol laksz, milyen környezetben, milyen eszközökkel milyen fedettséget lehet elérni, ígyérdemi válasz az alap kérdésre nem várható.
A beltéri vétel mindig rosszabb, vagy akár használhatatlan, ezzel számolj mindenképpen.
Muteromnak a padláson a cserép alól is közepes vételt produkál az antenna (nincs kedvem hozzá tetőtartót csinálni, meg a cserépen mászkálni).
Remélem, nem az "agyonreklámozott" (egy szó!) világvevő átverésről van szó!
Sok éve kezdődött, de még manapság előfordul érdeklődő, aki tanácsot kér azzal a bizonyos baromsággal kapcsolatban.
Facebook tolják, ha jól tudom, bár én nem látogatok olyan szennyoldalakat.
Én csak egyszer láttam, de az átverés volt, valami alacsonyfrekvenciás dumával reklámozták.
A Mindig Tv adása foghatóak sima antennával, de tetőantennak ajánlott a stabil vételhez, persze, ha közel van a torony, akkor szobaantennával is fogható, egyik esetben sem kell semmi spéci antenna, mint ahogy abban a bizonyos reklámban szerepel, bármilyen elektronikai boltban kapható jó hozzá.
Utóbbi években népbetegséggé vált a különböző internetes felületeken az egybeírandó szavak különírása, ami jóérzésű emberek számára immár tűrhetetlen.
Úgyhogy lehetőség szerint nem is tűröm, válaszként pedig valóban csak a köszönet fogadható el.
Elvégre én vagyok a szenvedő fél, akit ez zavar (nyilván nem csak én).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!