Való 13 évesnek elektromos roller?
A fiam szeretne elektromos rollert. Való neki? Láttam az árakat, Én ezt néztem ki neki:
szerintetek? A fiam, 151 cm kb.
A KRESZ-el legyen alap szinten tisztában, és nyugodtan lehet neki venni.
Amit kinéztél neki az inkább ilyen "az utcában bohóckodásra" való.
A 2Ah akku max 10-15 percig fogja bírni egy töltéssel.
Hiába van oda írva hogy akár 6 kilométert is elmegy, ezt most mondom hogy 100% nem fogja teljesíteni 100W teljesítményű 21V-os akkuval.
Ha komolyabbat akarsz ami legalább bírja 1-2 órát akkor minimum 4-5 amperórás akkuval legyen szerelve.
De ha csak tényleg az utcában való bohóckodásra lenne véve, akkor arra pár hónapig megfelel (pár hónap után úgyis megadja magát a kínai akku cella, nem véletlen kerül annyiba amennyibe).
Ha elszeretnéd temetni, igen.
Igazából pénzkidobás az összes olcsó, ami 400e alatt van + silány.
Ha 100 körül veszel, 1 éven belül vehetsz akkut is bele ugyanennyiért, 100e-ért kb...
Nem különbek a 200e-es darabok vagy a benzinesek 100-tól...
Másrészt az olcsók az útviszonyoknak nem igazán megfelelőek hazánkban s 10 perc séta a suliban való egésznapos ücsörgéshez jót is tesz neki.
Aztán meg kresz ismerete nélkül nem bölcs alátolni ilyesmit.
S látom 4-6km-es sebesség:DDD Ez gyakorlatilag gyaloglás sietve sík úton felnőttnek.Nagyot csalódna benne, te meg kidobnád a lóvét.
Értem én, hogy jópofa játék meg divat, de egy lekváros fánk többet ér, ha műszakilag-élettartalmilag-akkupótlást megnézzük...én kipróbáltam-megnéztem s soha többé ilyen kacatok.
Ez is egy gagyi, de 30-40e ft az akku hozzá:
Viszont 40kg súly akkuval.Megy rendesen árkon-bokron át.
Ha könnyűt gondolsz:
Ez 20kg, de egy új akku kb 100eft minimum s ez sem a te árkategóriád.
Igazából 70-ért...nincs csak megalkuvásosak:
Ezek a kerekek...betonroller.
Ha mindenképpen pénzt kell kidobni, akkor talán ezek-ilyenek:
Ebbe szerintem zselés akkuk vannak 2-3db s 15-20e max, ha kell bele.S legalább kereke van, nem egy karika.
A következő teljességgel hulladék-hibásan 40-ért:D :
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!