Okosora de melyik?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Okosorat szeretnek venni Nagypapamnak az alabbi parameterekhez tudnatok ajanlani keszulekeket? Koszonom!

-latasserult

-hivasra hasznalna, van hagyomanyos mobilja igy annak a simkartyajat attennenk az oraba

-hang alapjan lehessen rajta telefonalni(az elso szempont miatt)

-pulzusmero

-vernyomas mero

-vizallo legyen ( kezmosas/ zuhanyzas mertekeeig)

Ha kb arat is tudtok nagyon megkoszonom hogy melyiket lenne erdemes neki negvenni :)

2020. aug. 1. 10:26
 1/8 anonim ***** válasza:
11%

vérnyomás mérő óra nincsen, a pulzusmérő se pontos ezekben

hívásra meg egyiket sem lehet használni max jelzi ha a telefonnal összepárosítod és rezeg neki ha hívják de ennyi.

ilyet még nem találtak fel hogy órába lehessen sim kártyát tenni és telefonálgatni vele

2020. aug. 1. 10:30
 2/8 A kérdező kommentje:

Szia! Koszonom a valaszod, de en talaltam tobb orat is amivel hivni es Meg azon felul smsezni is lehet, raadasul kulonbozo akar sportolashoz hasznalhato gps lepesszamlalo pulzusmero vernyomas mero van benne. Van olyan ami mar kameras is. De arra nincs szukseg.

Mivel tobb ilyet talaltam ezert a legjobb ar ertek aranyura lennek kivancsi :)

2020. aug. 1. 10:46
 3/8 anonim ***** válasza:
54%
linkelnél egyet? mert én még olyat nem láttam amibe lehet tenni sim kártyát
2020. aug. 1. 11:09
 4/8 A kérdező kommentje:

[link]

Elso talalat ha beirod 🙄

2020. aug. 1. 13:25
 5/8 anonim ***** válasza:
54%

Sim kártyát nem lehet bele tenni, esim, ami eleve integrálva van telefonokba, pl series 5 apple, simán lehet vele vérnyomást is mérni...

Más kérdés, hogy egy "nagypapa" vajon tudná e használni... az enyém pl nem.

2020. aug. 12. 22:29
 6/8 A kérdező kommentje:

Letezo dolog a fizikai sim kartyas ora.

Irogathatod a felesleges infot, de a kerdesemre valaszt nem kaptam toled.

Koszonom :)

2020. aug. 15. 14:20
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

Nos ha ilyen marha okos vagy, nem értem, miért itt kérdezősködsz...

Ezeket a vacak 5-10ezer fts noname még kínainak is gagyi szarokat mindennek nevezhetjük, csak okosórának nem... ok, van köztük amibe tudsz fizikailag simet tenni, mert valójában nem okosóra, hanem a végletekig lebutított telefon amit órának álcáznak... egy megbízhatattlan oprencerrel, tele kamu alkalmazásokkal, kamu erzékelőkkel...

Amit keresel, azt a neves márkák tudják, bár a hangalapú tárcsázást nem vágim, de 100% hogy van hozzá alkalmazás. de az nem ez az árkategória, de azokba nem is simkártyát teszel, el se férne bennük... azokban integráltan esim van...

Azt meg te tudod, mit ér meg neked nagypapád, meg hogy mit képes kezelni...

De ha okosabb vagy, akkor ne itt írogasd a felesleges kérdéseidet, amikre már amúgy is tudod a választ... mert mástol nem fogadsz el semmit...

2020. aug. 15. 21:43
 8/8 A kérdező kommentje:

Koszonom a nem valaszt mert tipust nem mondtal nekem, sem arat.

Nem irtam arkategoriat nem tudom honnan szedted azt hogy noname-t akarok venni, vagy azt hogy 10 ezer forintert terveztem a vasarlast.

Ennyit nekem is sikerult kikeresnem a googleba hogy van Samsung huawei apple okosora de velemenyt egyikrol sem kaptam. :)

Orulok hogy sikerult belatnod hogy van fizikai sim kartyas okosora, de kerlek tobbet ne irj a kerdesem ala.

Szep napot :)

2020. aug. 16. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!