Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogy lehet beállítani, hogy a...

Hogy lehet beállítani, hogy a chrome ne töltse újra a tabokat mikor rákattintok egy kis idő után?

Figyelt kérdés
Nem találom a régebbi funkciót amivel sikerült. Tudjátok ez a chrome flags vagy mi volt. Folyton újra töltődik mikor eltelik egy kis idő és olyan bosszantó. Más böngésző is ezt csinálja vagy csak a chrome? mert ha igen akkor váltok más böngszőre...

2020. aug. 1. 09:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Valószínűleg kevés a memória a gépedben/telefonodban.
2020. aug. 1. 09:46
 2/4 anonim ***** válasza:

régen úgy volt h a disable automatic tab discarding-ot kellett megkeresni

aztán kiszedték a chromebol ezt a lehetőséget úgy 4 hónapja

azóta csak külső bővítményekkel lehet kikapcsolni

pl

[link]

2020. aug. 2. 09:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Utolso koszi akkor ertrem mar mierr nem talalom, ez egy tossz huzasa a chromenak mi ertelme minthogy idgesitse a felhasznalokat? Letoltottem es mukodik ennek orulok mert kesz ideg voltam tole hogy mindig ujra indult egy lapom es mikor videokat neztem az meg folyton ujraindult es nem ott ahol felbehagytm..ja meg a munka irok sok oldalt erre torlodik :(
2020. aug. 2. 13:40
 4/4 anonim ***** válasza:

nm. gondoltam hogy erre gondolsz ;)

am. nekem is jobban tetszett mikor még benne volt..

2020. aug. 2. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!