Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Valahogy el tudom menteni a...

Valahogy el tudom menteni a felvett műsort?

Figyelt kérdés
Egyik nap lesz egy érdekes film amit meg szeretnék majd nézni, neten sehol sem találom csak magyar felirattal de ott is az ékezetes betűket nem mutatja. Telekomos rendszer van a tévén, ahol fel tudom venni az adott műsort és vissza tudom nézni. Ehhez jönne az a kérdés, hogy ezeket a felvett műdorokat valahogyan le tudnám tölteni?

2020. júl. 31. 09:17
 1/5 Szervizmérnök úr ***** válasza:
83%

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerde..

Miről beszélsz egyébként, a képre van "égetve" a felirat vagy mi?

2020. júl. 31. 09:29
 2/5 A kérdező kommentje:
#1 Nem én tettem fel azt a kérdést.
2020. júl. 31. 09:32
 3/5 Szervizmérnök úr ***** válasza:
81%

Ezt ezt nem hiszem el...

Válaszként tettem be a linket, hogy ne kelljen gépelni a sokszor kérdezett kérdésre.

Hogy ne érezzem magam papagájnak, aki megint ismétel.

Köszi, hogy megkíméltél a felesleges gépeléstől. Ja, nem.

2020. júl. 31. 09:43
 4/5 anonim ***** válasza:
67%
Venni kell egy bolti boxszot, bár a Telekommal az se működik, mert IPTV van, nem pedig DVB-C. Válts szolgáltatót. Nálunk Digi van, nem kértünk szolgáltatói boxot, hanem egy műszaki boltban vettem egyet, USB-s háttértárra vesz fel, gépbe bedugva simán át lehet másolni, lejátszani és vágni a felvételt (reklámokat ki lehet vágni). A torrenttel ellentétben ez teljesen legális, a tévéműsor rögzítése saját magad által történő későbbi vagy többszöri megtekintés céljából szabad. Időkorlátot tudtommal nem szabnak (van 1994-ben felvett kazettám, teljesen legális megnézni ma is).
2020. júl. 31. 09:55
 5/5 anonim ***** válasza:
26%
Csak azon a boxon tudod visszanézni a felvett műsort, amin felvetted, mert jogi okokból kódolva rögzíti, ha át is másolod, nem fogod tudni lejátszani.
2020. júl. 31. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!