Vegyek most egy PS4et vagy varjam meg a PS5-ot?
Figyelt kérdés
A nyáron,a bezártság és némi plusz pénz hatására eldöntöttem hogy veszek egy konzolt.
Egy PS4 Slim 1TB-n gondolkoztam,de akkor eszembe jutott hogy az ev vegen megjelenik a PS5.
A PS5 dragabb is(lessz),és kitudja mikor er el MOra,de nem szeretnek egyeduli maradni PS4-el.
1.Szeretnem tudni,hogy ti megvennétek-e a PS5-öt(vagy az XBOX Series Xet
) ha megjelenne.Tehát rögtön megvennétek az új generációst,vagy még várnátok vele?
A Fifa 21 pl még lesz PS4en,de lehet hogy a Fifa 22 már csak PS5ön és igy tovabb...
Nem vagyok egy nagy gamer...de mar latom hogy a PS4 hamar feledesbe fog merulni amiutan megjelenik az ötös,ahogy tortent a PS3al.
2.Vett valamelyikőtök mostanában PS4et?Hülyeség lenne 4 hónappal a PS5 előtt megvenni a négyest?
Köszönöm
2020. júl. 30. 19:48
11/11 anonim válasza:
Én újonnan tuti nem vennék már PS4-et mert írtó drága most. Nem szívesen adnék ki 100-140 ezret egy 7 éves konzolért. Igen, 2013-ban jött ki tehát már 7 éves.Inkább használtan vennék megbízható helyről, aztán vennék egy PS5-öt újonnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!