Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » PC + Mélyláda + Erősítő +...

PC + Mélyláda + Erősítő + HIFI=? Lehetséges?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma vettem egy:

- Blaupunkt EMB 1200-at. (mélyláda)

- Blaupunkt EMA 260-at. (erősítő)

Na most én ezt kocsiba vettem de még nem szeretném kocsiban használni.

Ugyebár ezek a cuccok 12w-ra lettek optimizálva úgyhogy vettem egy adaptert is amivel át tudom alakítani a feszültséget.

Van egy thomson altima 380 -as hifim is ha ez számít.

Na most én azt szeretném hogy a hifi hangszóróit (és ha lehet a hifit is) meg a erősítőt plussz a mélyládát összekötni a hangkártyával. Eddig a hifi aux kábelen ment a géppel.

Hogy lehet megcsinálni?

Nagyon megköszönném ha részletes leírást adnátok.

A hangkarim (everest) :

Analog Devices AD1988B @ Intel 82801HB ICH8 - High Definition Audio Controller [B-0]

ATI Radeon HDMI @ ATI RV770/790 - High Definition Audio Controller

Köszönöm a segítségeteket!!!!

2010. aug. 3. 19:28
 1/3 anonim válasza:
nah figyi! a hangkártyádbol egy átalakito segitségével (ami kb 300ft!) átalakitod a 3,5-es jack dugot 2db RCA-ra és az RCA kábellal összekötöd az erősitődet persze csak az egyikkel a másikkal meg a hifiddel!
2010. aug. 3. 19:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Fel tudnál venni msn-re légyolszíves? (qp696qp@gmail.com)
2010. aug. 3. 20:04
 3/3 A kérdező kommentje:
De akkor 2 db rca kábel kell nem?
2010. aug. 3. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!