PS2-re Softmod kártyát lehet még kapni valahol?
Figyelt kérdés
Ez ilyen memóriakártya ha jól tudom. Valaki eltudná mondani a működését? Érdemes ilyet venni?2020. júl. 29. 10:32
1/3 anonim válasza:
Én magamnak csináltam ezeket a kártyákat,egy alap ps2es memoria kártya amin rajta van a program. 4000ft ér vitték mint a cukrot:D Nézz utána neten hogy kell csinálni mindent megtalálsz róla. Ha megvan az első softmod kártyád akkor már csak egyikről átmásolod a másikra és kész
2/3 anonim válasza:
#1 De csak chippelt PS2-vel lehet megcsinálni nem?
3/3 anonim válasza:
Ahoz hogy tudj csinálni 1et ahoz igen chipelt gép kell.De ha veszel a neten 1 olyan kártyát amin van softmode akkor nem kell hogy chipelt géped legyen,mivel ez helyettesíti a chipet. De már olyan rég volt és a sok mariska miatt már nem tiszták az emlékeim:D kell egy file kezelő a ps2re ami a lemezen volt nekem és így tudtam másolni a kártya tartalmát egyikről a másikra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!