Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Mi lehet a netemmel? A ledek...

Mi lehet a netemmel? A ledek zolden világítanak, de a gép mégis piros x-et jelez. A gépen el lehet állítodva vmi? Ha igen mi , es hol lehet megnézni?

Figyelt kérdés
Nem ezért fizetek h tegnap reggel óta ezt csinálja, sokmindenre kéne sürgősen

2020. júl. 28. 07:11
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha te nem állítottál el valamit a gépen, akkor az magától nem állítódik át.

Próbáld meg áramtalanítani/ újraindítani a modemet.

2020. júl. 28. 08:25
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem allitottam at semmit, tegnap este ota csinalja. Amikor mar nem volt, megprobaltam azt a beallitasoknal, hogy csatlakozzon ujra de semmi. A piros X is jelezheti azt, hogy esetleg karbantartas van? A piros x elvileg azt jelenti h nincs kapcsolat. Nekem eat mondtak tegnap.
2020. júl. 28. 08:31
 3/9 Szervizmérnök úr ***** válasza:

A hálózati adapternél a piros x csak a gép és a modem (nevezzük most így) közötti LAN-kapcsolatot indikálja.

Például attól még lehet, hogy Wifin tudnál netezni.

Előfordulhat még olyan is, hogy villámlás miatt sérül a LAN-kapcsolat.

Próbáld meg átdugni a modem másik LAN-potrjába is.

Számítógép azóta már újra volt indítva? Noha ritka eset, de én egyszer úgy szívtam vele, hogy valójában csak a gépet kellett újraindítani és eltűnt a piros x.

2020. júl. 28. 09:08
 4/9 Szervizmérnök úr ***** válasza:
Vagyis portjába.
2020. júl. 28. 09:09
 5/9 A kérdező kommentje:
Szia, szervizmernok ur! A modememen csak egy nagy lan kabel csatlakozo (ethernet csatlakozonak is mondjak) van 2 kisebb mellette, de abba ertelemszeruen nem meg bele. Nem wifis a modemem. Millioszor ujrainditottam a gepet es u.az van. Mediamarktban lehet kapni modemet ami jo upc-re, vagyis mar vodafone-ra?
2020. júl. 28. 09:18
 6/9 Szervizmérnök úr ***** válasza:

UPC-re kizárólag csak a UPC-től kapható modem jó.

A számítógép hálózati kártyáját sem ártana ellenőrizni.

Nem volt akkor vihar, villámlás?

Vagy másik gépet, laptopot stb. dugni a modemre, a teszt kedvéért.

2020. júl. 28. 09:25
 7/9 Szervizmérnök úr ***** válasza:
Vagy Vodafone, értelemszerűen.
2020. júl. 28. 09:26
 8/9 A kérdező kommentje:
A halozati kartyat hogy lehet ellenorizni? Vihar volt mostanaban, de a hibajelzes elott, tehat a vihar utan 1-2 nappal meg mukodott. Van egy regebbi gepem, ugyanezt csinalja. Mit tanacsolsz? Irj
2020. júl. 28. 09:30
 9/9 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Ha másik géppel is ez van, akkor be kell jelenteni hibaként a szolgáltatónál.

Elvileg lehetne tesztelni két számítógép összekötésével a hálózati kapcsolat működését, de az nem mindenkinek sikerül a Windowsban, a dolog látszólagos egyszerűsége ellenére.

2020. júl. 28. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!