Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Codegen 450W 12cm tápegység...

Codegen 450W 12cm tápegység elég a r9 270x videókártyának?

Figyelt kérdés
Konkrétan én erről a tápegység márkáról nem hallottam godbomom aki ért hozzá annak is csak egy noname táp. Alapból jön ki belőle egy db 6pines csati, molex átalakítóval lenne még egy, mivel a videókártya 2db ot igényel. Van ez a tápegység kalkulátor, elvileg ott az én gépem ezzel a kártyával 393w os rendszer lenne. De nem akarok tönkre menő alkatrészeket. Egy márkás 450w tápegység jó lenne? Vagy minimum 500w? Ezert sem akarok egy 750ti nél nagyobb kártyát.
2020. júl. 25. 11:39
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen, egy márkás tápegység, pl valamelyik FSP jó ehhez, a Codegen, meg hasonlók veszélyesek a gép alkatrészeinek az épségére.

Itt találhatsz egy listát a jó és kevésbé jó tápokról:

[link]

2020. júl. 25. 11:53
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

A Codegen az ilyen "időzített tápegység".

Önmagában még nem is lenne baj,viszont előfordul,hogy viszi magával az alaplapot is.

2020. júl. 26. 16:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!