Milyen mikrofont ajánlotok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ezek az elvárásaim:

-jó minőségű hangfelvételt készítsen (vagy nem tudom, hogy az veszi-e fel vagy a telefon, nem vagyok képben ezzel)

-lehetőleg Bluetoothos legyen, de lehet vezetékes is

-lehetőség szerint karaoke mikrofont szeretnék

-10000 Ft alatt legyen

Szóval egy ilyen karaoke mikrofont szeretnék. Már kinéztem egyet, de úgy tudom, hogy ezzel nem lehet hangfelvételt készíteni. [link]

Hangfelvételt hogyan lehet felvenni? Telefonnal összekötöm vagy a mikrofon felveszi az éneklésem majd arról letöltöm?

Köszönöm!

És bocsi, hogy ilyen béna vagyok.

2020. júl. 24. 13:30
 1/3 anonim ***** válasza:
54%

Sokat vársz te, "Frekvenciaátvitel: 100 - 10 000 Hz" :))))

Ha saját csicsergésedet akarod rögzíteni s ahogyan csicseregsz, akkor 20-20,000Hz kellene, aztán egy rögzítő eszköz is ezen szintek közt.

Szegény ember azzal főzzön, amije van....

Megveheted az occó mikit, rákötöd a laptopra akár s egy bármilyen audio rögzítős-szerkesztő progit használsz.

Kezdetnek megteszi.

2020. júl. 24. 17:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Semmit nem értek hozzá, mert 16 vagyok és eddig nem érdekelt ez a téma. Mi az, hogy "Sokat vársz te"? Az nem elég?
2020. júl. 24. 17:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Akkor ideje felkeresned hangtechnikai boltokat személyesen, ott kipróbálnod ezen eszközöket, mert lehet, ahol normálisak s hallani fogod, hogy az általad kinézetben a te cicergős magas hangjaidnak nyoma sem lesz, mint a 20,000Hz-esnél.

Előbb tanulmányozd a technikát, próbáld ki, aztán ruházz bele.

2020. júl. 24. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!