Előfordulhat, hogy ennyivel gallyra vágtam a Samsung HD tv-met?
Az imént rászállt egy légy a képernyőre, ezért megfogtam egy rongyot és odasóztam neki. Nem teljes erőből ütöttem, inkább lendületesen, hogy a legyet le tudjam csapni. A következő pillanatban azonban kikapcsolt a tv és minden jel eltűnt. Nem világít az a piros infra sem a jobb alsó sarokban mint azt kikapcsolt állapotban teszi.
Lehetséges, hogy ennyivel tönkre vágtam a tvt? Megnéztem, semmilyen kábel nem húzódott ki. Falra van szerelve a tv.
Teljes áramtalanítás, min. 10 percre, ha ez megvolt, nekem sincs jobb ötletem. Szerelő, árajánlat érdemes-e áldozni rá?
Valamennyire megértelek, a legyektől én is dührohamot tudok kapni...
Remélem, megúszod, és nincs nagy baj.
Megmondom őszintén azóta se próbáltam bekapcsolni. Nem is nagyon szoktam tvzni. Ha megy egy jó meccs, megnézem és annyi. Ezen kívül hozzá se szoktam nyúlni, így előfordul, hogy heteket áll a tv kikapcsolt állapotban. Most legutóbb bekapcsolva felejtettem.
Mindenesetre köszönöm a tanácsokat, majd ha szükségem lesz a tvre kipróbálom a javaslataitokat :)
Nem kúrtam el a tvt hálistennek.
Most, hogy kezdődik a futball szezon már muszáj volt beizzítani, hálistennek kiderül lt, hogy az elosztó amibe a kábelek vannak bedugva, megvan nagyon feszülve es észrevétlenül kicsúszott az egyik amikor rácsaptam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!