Szeretnék elkezdeni dródozngatni. 60.000 Ft alatt szeretnék venni egy drónt aminek a kamerája tudja az 1080p 60fps-t(videókhoz) és a 4k-t(képekhez). Tudtok ilyeneket?
Figyelt kérdés
Az elvárásaim:
1080p60, 4k
Hatótáv: legalább 400m
Wifis kapcsolat telóval(hogy lássam mit lát a drón)
Legyen benne követés funkció.
60000 Ft alatt legyen.
Tudtok segíteni?
#drón #60000 alatt
2020. júl. 20. 12:25
1/4 anonim válasza:
Persze, de előbb te segíts nekem, akarok egy luxusautót minimum 600 lóerős motorral 100 ezer forintot szánnék rá.
2/4 anonim válasza:
kb a Mavic Mini az ami ezeket tudja és jó is...
használtan 115k körül van fly more combo már.
60k alatt csak nagyon gyenge szerkezetek vannak sajnos. 1080p@60-at ennyiért nem kapsz
dji Tello talán de az 40 méterre megy nem 400...
még a mavic mini sem mindig megy el 400 méterig.
tegyél hozzá mégegyszer ennyit és vegyél egy mavic minit használtan. Én azon tanultam és nagyon jó kis drón, (nem is válok meg tőle szívesen, de vettem egy Mavic air 2-t.)
4/4 anonim válasza:
a 4K videó felbontás, fotónál úgy hívják, hogy 8 megapixel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!