Régi fajta nem lapos tévétől hol lehet megszabadulni, hogy hasznos is legyen valakinek? eladományozni vagy hasonló? mert hiába hirdetem évekmóta, senki nem viszi
Figyelt kérdés
2020. júl. 20. 12:04
1/9 A kérdező kommentje:
van még az valahol, higy kórházaknak lehet adni és használják?
2020. júl. 20. 12:04
2/9 anonim válasza:
Én pár éve ingyen elvihetőként feltettem a jófogásra. 24 óra alatt több mint 10-en jelentkeztek érte. Van, akinek nagy szüksége van az ilyen tv-re is.
4/9 anonim válasza:
Vidd be a legközelebbi kórházba, ott nagyon örülnek neki.
5/9 anonim válasza:
Ha jól működik, akkor kórházban tényleg örülni fognak.
Amikor kórházban voltam, egy tévé sem működött rendesen, nem is néztük inkább.
6/9 Szervizmérnök úr válasza:
De ha jól tudom, a kórházak már nem vehetnek át használt TV-t érintésvédelmi bevizsgálási papír nélkül, aminek költsége irreálissá teszi az egészet.
Ezen bosszankodott az adakozásáról ismertté vált nyugdíjas TV-szerelő is, amelyik szerepelt a TV-ben is. (Más kérdés, hogy annak az embernek van egy kis "beütése" is, szerintem.)
7/9 A kérdező kommentje:
én nem akarok pénzt keresni vele, szívesen eladományozom, de amikor ingyentettem fel, akkor nyerészkedők akarták elvinni
2020. júl. 20. 17:32
8/9 anonim válasza:
Voltam tavaly kórházban, ott volt lapos tv, egy kerületi autószerelő adománya, sajnos csak Mindigtv-t lehetett nézni, mást nem. És persze a férfiak focit néztek és a Tv2-t. Inkább nem néztem,az okostelefonomon neteztem.
9/9 anonim válasza:
Az ingyen feltevésnek ez sajnos az átka. Aki tényleg tévézésre használ ilyet, az valószínűleg nem online hirdető oldalakon keres magának, hanem nyerészkedőktől veszi. Aki meg speciálisabb célokra keres magának CRT-t (például retro konzolozás), az nagyon kis piac, nem biztos, hogy csak úgy bele fogsz akadni ilyenbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!