Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Milyen teljesítményű erősítőt...

Milyen teljesítményű erősítőt vegyek, ha 200 főnek akarok hangosítást?

Figyelt kérdés
watt ohm végfok hangszóró...stb érdekelne.

2020. júl. 19. 16:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Itt nem arról van szó, hogy mit tartasz be és mit nem. Kültéri hangosításnál nem az elképesztő hangminőség, amire szükség van, hanem a stabil hangerő és komoly teljesítmény a hangfalak mögött.
2020. júl. 20. 22:30
 12/13 Isti1976 ***** válasza:

Szeritem kb 2x2000W hangerőre lehet szükséged. Ezt vagy megoldod erre való Behringer NX6000D -vel, ez nem fog audiophile-en szólni, de a célnak megfelel, kb diszkóban is ilyen van. Kültéren/partyhoz ahogy előttem szóló mondja, nem kell jobb és olcsó, kb 150eFt.

Vagy hifi minőségben valami Hypex NC2k erősítő és Hypex SMPS3k táp modulos végerősítőre lenne szükséged, de az kb 10x drágább lesz.

Ekkora teljesítményhez (bekapcsoláskor) megfelelő áramellátás, vastag, szigetelt hangfal kábelek kellenek, főleg nagy térben, hosszú kábelezésnél. Pl a Behringernek azért olyan a hátulja, mert szigetelt dugós a hangfalkábel csatlakozó.

2020. júl. 27. 17:02
 13/13 A kérdező kommentje:
Igen közben megtudtam én is hogy 2x2000w kell max 4x1000w a legalja amit használhatok.
2020. júl. 29. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!