Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Forza horizon 5 lesz e xbox...

Forza horizon 5 lesz e xbox one ra vagy csak sieres x/s-re fog kijönni?

Figyelt kérdés

2020. júl. 12. 11:44
 1/7 anonim ***** válasza:

Még a Motorsport 8 sem jött ki, így a Horizon 5-ről végképp nem tudni semmit. Vannak fent fájna de traileren, de amíg a Microsoft nem ad ki előzetest, addig csak pletyka az egész. Ha jövőre kijön, akkor nagyban fog függeni ez attól is, hogy mennyi NextGen konzolt adnak el.

Szerintem kihagyott ziccer lenne nem kiadni rá (mint ahogy a Motorsport 5 sem lett túl népszerű nálunk, hiszen 360-ra nem jelent meg).

2020. júl. 12. 12:22
 2/7 A kérdező kommentje:
De van róla információ szeptember 27.én jön ki elvileg
2020. júl. 12. 13:24
 3/7 anonim ***** válasza:
szept. 27.-én nemfog történni semmi, nemfog megjelenni forza játék, forza horizon 5 csak a motorsport 8 megjelenése után fog jönni körülbelül 1 évre rá, és biztos hogy xbox one-ra nemfog megjelenni, xbox series x/s-re és pc-re fog megjelenni
2020. júl. 12. 15:22
 4/7 anonim ***** válasza:
57%
A Microsoft azt ígért 1-2 évig minden saját játéka kijön még Xbox Onera is, mert nem akarják hátrahagyni a meglévő tulajdonosokat. Ha abba belefér a Horizon 5 akkor simán.
2020. júl. 15. 08:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem is kijön rá, de butított verzióban (ahogy a Forza Horizon 2 is kijött 360-ra, de az full más grafikájú lett).
2020. júl. 15. 09:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Bocs hogy eltüntem nem tudtam bejelentkezni na mindegy anonim köszi szépen a válaszokat de nézd meg ezt: [link]
2020. júl. 22. 12:37
 7/7 anonim ***** válasza:
A leírásban is ott van, hogy Fan-made trailer, tehát nem hivatalos. Amíg nincs hivatalos Microsoft trailer, addig semmi sem biztos.
2020. júl. 22. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!