Milyen ez az elektromos gördeszka (syl-06)?
Én a magyar utakra valami sokkal nagyobb, masszívabb kerékkel rendelkezőt vennék. Esetleg még figyelnék még arra is, hogy ne tömör gumis legyen a kerék. Illetve én nem vennék hubmotoros deszkát, inkább pulley-sat. Nyilván sokkal drágább, de ha kb havonta, kéthavonta kell új kerék, akkor az egy idő után eléri a sokkal drágágbb deszka árát, ami talán kibírja az itthoni állapotokat.
Illetve #1nek igaza van, kb olyan lehet, mint egy vibrációs wc kefe.
2
Véleményt kértél vagy csak bólogatást igényelnél egy marhaság megvételéhez???
Vedd meg, jól jár az eladó;)
Mesélj kérlek, milyen sok értelme van a divaton túl;)
Egy tacskót tennél rá, hogy tudj kocogni vele?
Tényleg áruld el, mert kidobott pénz kategória, akárhonnan közelítem.
ui:
-akku drága s gyér, kihat rá a hőmérséklet 25 fok felett s télen sincs nagy értelme.
-kerék se kerék csak hasonlít rá...
-bevásárlásnál az osonos bevásárlódobozt rá lehet tenni s magunk után csalni, erre tényleg jó:)
Megrendeltem egy másik fajtát, köszönöm a véleményeket.
Ui:nem kell ilyen negatívnak lenni mert neked nem telik rá
Peace
5
Nem nem telik, hanem hülyeségre nem költök, ez különbség;)
Köszi a kimerítő választ, hogy "sok dologra jó"...ebből is látszik, mennyi "mindenre":)))
Majd megnézzük a fogás oldalakon pár nap múlva, mennyire "vált be", de itt is lessük kérdésed, hogy "szerintetek megérte?":D
Békesség meg józan ész;)
Mindenképp írok , de az még odébb van.
Ne keresd mindenben a hasznosat ,mert unalmas életed lesz.
Szeretek deszkázni ezért szeretném kipróbálni, milyen lehet az elektromos.
A deszkázás sosem a "hasznos" dolgok közé tartozott, hanem az élvezetesek közé.
(Egyszer biztos eladom )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!