Üdv Az a kérdésem! Van egy 4k uhd smart ledtévém egy lg házimozi és egy upc direct set top box. Nem tudom össze kötni a három készüléket hogy a upc csatornák hangját is a házimozin keresztül haljam. Hogy legyen az összekötés?
a házimozit össze kötöm a tévével ugy müködik!
Ha a set top boxal kötöm össze a házimozit akkor semmi, se kép se hang.
"a házimozit össze kötöm a tévével ugy müködik!"
Mi működik, milyen kábelen keresztül?
De most szólok, hogy baromira utálom a felkiáltójelek indokolatlan alkalmazását.
Ne kiabálj!
Ez egy felszólító mondat volt, tehát itt jogos a felkiáltójel.
Egyébként ne ordibálj!
Ez is felszólító.
Chatben az a kiabálás ha valaki full nagybetüvel írt .😉
Egyébként a kérdéssel kapcsolatban nemigazán értem minek külön-külön összekötni a TV-t meg a boxot az erősítővel? Nálam legalabbis csak a TV van rádugva optikaival és a TV hangerejétől függetlenül szól az erősítő.
Semmi gond, megdumáltad a magyar helysírás szabályait, amire baromira érzékeny vagyok, miután én még könyveken nőttem fel.
Ezzel aztán végleg felcseszted az agyam, majd segít más.
Szervizmérnök úr.
Köszönöm a helyesirási meglátásod.
A továbbiakban jóbban odafigyelek!
HDMI kábel használj mind a TV, mind a Set top box ból és kösd az erősítő megfelelő bementi port jára.
Bár lehet pont nincsen ilyen port a LG féle "házimozi erősítőn", mert akkor gondolom már megtaláltad volna.
Nem ismerem LG képességeit de el tudom képzelni hogy ezek a belépő szint alatti minden az egyben megoldások nincsenek felkészítve több jell befogadására/ kezelésére.
De ha már 2 HDMI bemeneted van akkor nagy baj nem lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!