Mi lehet a baja az xbox 360-nak? (lent)

Figyelt kérdés
Flashelve van a gép, és a régebbi játékok működnek, rajta pl.: Viva Pinata, COD 4, Gears of War stb. (nem eredetiek), és ha kiírom az újabb játékokat, nem olvassa be( Resident evil 5, Fable 2, Gears of war 2, Star wars Force Unleashed). Azt írja, hogy koszos a DVD, pedig teljesen új mindegyik.
2010. aug. 2. 13:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Gondolom régi a fw
2010. aug. 2. 13:59
 2/14 A kérdező kommentje:
Az, az igazság, hogy fogalmam sincs mi az. :D Kb. 2 éve elvittem megflashelni, és akkor működtek a játékok, most nem. Ha lejárt akkor hogy lehet rá újat rakni, vagy frissíteni? :)
2010. aug. 2. 14:28
 3/14 Jovanny ***** válasza:
Vidd vissza oda, ahol csinálták. Nekem a régi (3-4 éves) flash-sel is megy minden játék. Az új gépeken, amelyikeken csak drive-firmware van cserélve, némelyik játékhoz kell boot lemez.
2010. aug. 2. 14:47
 4/14 anonim ***** válasza:
A válasz egyszerüen annyi hogy koszos a géped belülről. 2 év alatt a sok por kos meg minden dzsuva belekerült a gépbe és nem akarja beolvasni. Vidd el valami szervízbe ott kitisztítják. :)
2010. aug. 2. 17:33
 5/14 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy ahol csinálták az a bolt megszűnt:(

És nem hiszem hogy koszos, mert előtte volt 3 ledes hibám is vele és ott kitisztították. Tudtok valahol boltot ahol megcsinálják, meg raknak rá új fw-t? Vagy, hogy mi lehet még a baja?

2010. okt. 31. 19:11
 6/14 anonim válasza:
akkor vidd el más helyre pl.:Konzolok Szervize , Console Corner , Nem tudom ott csinálna e de azt tudom hogy belső tisztítást csinálnak főleg a Konzolok Szervize menj fel a [link] vagy a [link] szervíze.hu és nézz utána
2010. nov. 1. 12:40
 7/14 anonim válasza:
bocs a rossz link a helyes : [link]
2010. nov. 1. 12:41
 8/14 anonim válasza:
nekem a DVD miatt nem játszotta le vettem másik márkájú DVD-t és azóta lejátszik mindent
2010. nov. 1. 15:09
 9/14 A kérdező kommentje:
ok köszi a válaszokat.
2010. nov. 1. 18:25
 10/14 A kérdező kommentje:
Most megint utána néztem egy kicsit, és láttam, hogy amelyik 2 játék nem működik az más dupla DVD fajtára van írva, mint az eddigiek.(TDK)És, azt írják, hogy az xbox nem nagyon bírja a TDK lemezeket, ez igaz? Mondjuk, még egy játék nem indul, ami olyan mint a többi, de reménykedek:/
2010. nov. 1. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!